Kvickly-ansatte så rotte oppe i loftet

En hund bekræfter, hvad de ansatte så: Der er gået rotter i Kvickly.

Formuleringen ’mistanke om skadedyr’ er lidt af en underdrivelse. Der er skadedyr i butikken. Foto: Christian Kloster
Formuleringen ’mistanke om skadedyr’ er lidt af en underdrivelse. Der er skadedyr i butikken. Foto: Christian Kloster

Lørdag og søndag har en venlig medarbejder i Kvickly i indkøbscentret Spinderiet i Valby haft til opgave at fortælle kunderne, at butikken er lukket.

Ekstra Bladet besøgte søndag formiddag centret, hvor man både skriftligt og mundtligt beklagede, at varehuset var lukket midlertidigt på grund af 'mistanke om skadedyr'.

Se også: Mus sked i discountbutik - købmanden holdt fest med musekager

Bag de nedrullede elektriske gitre var et stort ståhej bestående af butiksansatte, håndværkere og en rotterfænger med hund, der i samarbejde forsøgte at komme skadedyrs-plagen til livs.

'Mistanke' er underdrivelse
For det viser sig, at ’mistanke om skadedyr’ er lidt af en underdrivelse.

Coops kvalitetschef Karin Frøidt indrømmer, at personalet lørdag formiddag kl. 9.30 så en rotte i de kabel-gitter-bakker, som løber i loftet.

- Den var ikke inde i selve varehusets salgsområde, men løb i kabelkasserne i loftet i et baglokale. Disse kabelkasser løber ind i nogle vægge i bygningen, og disse vægge er man ved at bryde ned for at lokalisere, hvor rotterne kommer fra.

Rotte-hund reagerede
Karin Frøidt fortæller, at hunden har reageret meget kraftigt på en forekomst af rotter i det murværk, der omkranser selve butikken.

- Så snart man så en rotte, lukkede man butikken, ringede efter skadedyrsfirmaet og orienterede Fødevarestyrelsen. Vi åbner ikke igen før problemet er løst – og før man har lukket de vægge, man har brudt ned for at finde ud af, hvor de kommer fra.

Det er endnu uvist, hvornår varehuset genåbner, men håndværkere og andre arbejder aften og nat for at slå rotteplagen ned.

38 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere