Kvickly lukker - se hvad der åbner i stedet

Salget flytter i disse år fra varehusene til nettet, lyder begrundelsen for lukningen af Kvickly-varehuset

Bilka afløser Kvickly i Randers og overtager dermed de knap 10.000 kvadratmeter store butikslokaler i Randers Storcenter, skriver Dansk Supermarked og Coop i en pressemeddelelse.

Kvickly-varehuset lukket ved årsskiftet, og efter en omfattende ombygning forventer Bilka at åbne i sensommeren 2018. Det kommer til at åbne kl. 6 om morgenen og lukke ved midnat.

'Salget af nonfood flytter i disse år fra varehusene til nettet. Derfor skal vi bruge mindre plads i takt med, at vi koncentrerer os mere og mere om fødevarer. Derfor er varehuset i Randers for stort til Kvicklys nye koncept,' siger formatdirektør Allan Kristoffersen, Kvickly, der er en del af Coop.

Dansk Supermarked Group overtager hverken medarbejdere, inventar, leverandører eller lignende fra Coop.

'Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i et topmoderne hypermarked. Hvis alt går efter planen, ser vi frem til at åbne efter sommerferien, når Bilka holder fødselsdag. Inden da venter en spændende periode med at gøre Bilka Randers til et levende og indbydende indkøbsunivers, hvor kunderne vil kunne handle til de bedste priser og gå på opdagelse i det bredeste sortiment,' siger Mark Nielsen, direktør i Bilka i pressemeddelsen.

Forud for Bilkas åbning i Randers Storcenter vil den eksisterende Kvickly blive lukket ned, og lejemålet vil være uden butiksdrift i forventeligt ca. et halvt år.

Når Bilka Randers slår dørene op, bliver Randers hjemby for Bilka nummer 19 i Danmark, efter at det første varehus blev åbnet i Tilst ved Aarhus tilbage i 1970.

Mark Nielsen, direktør i Bilka  siger til Ekstra Bladet, at der for nuværende ikke er planer om flere Bilka-varehuse i Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen