Listeria-risiko: Denne pølse skal du ikke spise

Listeria i løgpølse fra Slagter Munch

Så er der risiko for at få en grim listeria-infektion.

Tulip Food Company advarer mod nogle løgpølser, der er solgt som 'Løgpølse fra Slagter Much i Skagen'.

De er solgt i butikken i Skagen og via virksomhedens webshop.

Det er den håndværks-slagteren i Skagen, der har fremstillet pølserne. Slagter Munck er blot ejet af Tulip Food Company.

De risikable produkter har sidste anvendelses-datoer den 6. juli - 15. juli 2018. De er produceret den 7. juni.

Symptomerne på en listeria-infektion er er bl.a. influenzalignende symptomer, feber og hovedpine og i sjældne tilfælde mavetarm-problemer.

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt eller at kassere det.

30 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere