Hard Rock Café - nu uden muselort

Den verdensomspændende restaurantkæde, Hard Rock Café, åbner op for gæster med to ben og uden hale i København i dag

Hard Rock Café er sikre på, at der ikke længere er muselort i deres restaurant (Foto: Anthon Unger)
Hard Rock Café er sikre på, at der ikke længere er muselort i deres restaurant (Foto: Anthon Unger)

Først lød det, at de havde problemer med maskinerne i køkkenet. Siden var beskeden, at der var operationelle problemer.

Til sidst kom det så frem, at Hard Rock Café i København havde muselort i restauranten - og da muselort ikke er en lovlig del af restaurantens menu, måtte Fødevarestyrelsen lukke restauranten ned.

Da ekstrabladet.dk i går ringede for at bestille et bord, lød det, at de regnede med at åbne op i morgen (i dag, red). Og ganske rigtigt. Restauranten har igen slået dørene op, efter Fødevarestyrelsen har gennemsøgt hele huset for de små firbenede gæster og deres efterladenskaber.

Melet musefælde
- Efter vi fandt spor efter mus, og der var lagt rottegift ud, nedlagde vi produktionsforbud i forhold til fødevarer. Det er Hard Rock Café selv, der har valgt at lukke helt, da de har lov til at sælge drikkevarer. De har arbejdet hårdt og målrettet for at få løst problemerne, og de har fået mus i fælden (under ti, red.). Når der er sporfrit, ophæver vi forbuddet, siger fødevarechef Bjørn Wirlander fra region Øst til ekstrabladet.dk.

Hard Rock Café har blandt andet strøet mel ud i restauranten, for at se om der skulle være flere dyr i huset. Rent teknisk fungerer det ved, at musene vil efterlade fodspor i melet.

Men da melet var uberørt, kan Hard Rock Café i København igen tage i mod bestillinger med ordene how may i rock your day?.

Har du tiltro til, at der ikke vil være muselort i restauranten igen? Skriv din kommentar herunder..

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere