Den store tømmermændsguide: - Man har ikke brug for at være sund

Hvad skal stå på menuen, når du ligger med tømmermænd? Kok Umut Sakarya fra Guldkroen anmelder junkfood til dagen derpå

Hvad er det bedste at spise dagen derpå? Hvad er absolut no-go? Og hvad går an trods kvaliteten? Umut Sakarya giver svaret. Klip/redigering: Kristian Hansen

I dag er det årets første dag.

For de fleste danskere er det ensbetydende med en forgangen festlig aften i venners lag med tilhørende overdådig menu, der gerne skylles ned med et par lækre dråber champagne, vin, øl eller hvad end hjertet begærer.

Som så meget andet, har det sine konsekvenser.

1. januar er traditionelt en af de helt store junkfood-dage som følge af den festlige aften dagen forinden.

På Ekstra Bladet har vi derfor inviteret Umut Sakarya, tidligere danmarksmester i bøfsandwich og nuværende kok på Guldkroen, i studiet for at anmelde det store udvalg af junkfood, der typisk konsumeres efter en lang og våd aften.

10 kommentarer
Vis kommentarer