Rotte løs i TV 2's kantine

Hund jagtede rotte i TV 2's kantine, som blev lukket.

Det lykkedes ikke rottehunden at snuse sig frem til den langhalede smittebærer, rotten, som pilede gennem TV 2's kantine. Arkivfoto.
Det lykkedes ikke rottehunden at snuse sig frem til den langhalede smittebærer, rotten, som pilede gennem TV 2's kantine. Arkivfoto.

'Skadedyret er ikke fanget.'

Det står der i en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, som på grund af dette dyr den 14. december var på et ekstraordinært tilsyn hos TV 2 på Kvægtorvet i Odense.

En rottefænger med hund forsøgte at opspore dyret - en ulækker rotte, som TV 2-medarbejdere kort forinden havde set i kantinen.

Men forgæves. Den gik først i en fælde efter i alt halvanden døgn på tv-stationen.

- Rotten kom ind via en åben dør ved kantinens terrasse. Der er altså tale om en strejfer og ikke en fastboende rotte, der blev fanget af en fælde, siger TV 2's kommunikationschef Anne-Mette Bro Jöhncke til Ekstra Bladet.

Hun forklarer, at køkkenet på Kvægtorvet var lukket ned i nogle dage, og alle medarbejdere fik tilbudt gratis sandwich tillavet under betryggende rottefri kår.

Også selve kantinen blev lukket ned, så journalisterne og de øvrige ansatte var nødt til at bevæge sig helt hen i et andet lokale for at lade sig bespise.

Fødevarestyrelsen gav TV 2 en mild sanktion – en såkaldt indskærpelse - for ikke at sikre mod, at rotten kunne komme ind.

Der var også lidt beskidt i køkkenet, men ikke værre end hvad Fødevarestyrelsen betegnede som 'en bagatelagtig overtrædelse.'

TV 2 er ikke den eneste arbejdsplads, der er hjemsøgt af gnavere - i dette klip går det ud over en McDonald's:


Se hvad Todd Gilbey filmede på McDonald's i Collingwood, Australien. Video: ViralHog

 

65 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere