Skideskægt: Mus sked på maden i BonBon-Land

BonBon svarer ikke på, om der kommer musselort i sortimentet

Foto: Torben Stroyer / Ritzau
Foto: Torben Stroyer / Ritzau

Du husker formentlig Mågeklatter, Hundeprutter, Kloak Slam, Ko Kager, Møding, Bremse Spor, Møding, Gedefims og Puhbæ, der blev grovædt i tonsvis i især halvfemserne, da Bon-Bon-bolcher var skideskægge.

Det blev til en forlystelsespark i Holmegaard, som stadig eksisterer. Den fik sloganet; 'Det' skide skægt i BonBon-Land'. Det er der i hvert fald nogle mus, der synes, det er.

De har nemlig skidt i sommerlandets fælleslager med bl.a. slik, krydderier, ketchup, sennep og chokolade, har Fødevarekontrollen afsløret.

Se kontrolrapporten her.

Så ledelsen har fået en grim reprimande og besked på at beskytte fødevarerne mod sundhedsfare.

BonBon-Lands pr-manager Mette Christina Nielsen bekræfter i en mail, at 'Fødevarestyrelsen har fundet lidt (museekskrementer, red.) på et tørlager, hvor alt var emballeret,' men hun svarer ikke på Ekstra Bladets bemærkninger om, at mus sagtens kan gnavet sig gennem emballager.

Hun svarer heller ikke på, hvilke fødevarer musene eventuelt har spist af, ligesom hun ikke svarer på, om der skulle være planer om at indføre en attraktion eller et bolche med temaet 'musselort' med en mus som maskot.

88 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere