26-årig har tabt 31 kilo - nu ligner han en Disney-prins

Efter morens indlæggelser vidste han, at han var nødt til at ændre sin livsstil. Kan du se, hvem folk synes, han ligner?

26-årige Jeffrey Kendall har tabt sig, men beholdt sit lange hår - nu bliver han sammelignet med en helt bestemt Disney-pris. Kan du se det? Foto: Reddit
26-årige Jeffrey Kendall har tabt sig, men beholdt sit lange hår - nu bliver han sammelignet med en helt bestemt Disney-pris. Kan du se det? Foto: Reddit

En ung mands billeder har taget internettet med storm efter han har dokumenteret sin transformation på det sociale medie Reddit med teksten 'Jeg har tabt en masse vægt, en masse tristhed og en smule ansigtshår'.

Det skriver blandt andre Independent.

26-årige Jeffrey Kendall har også en Instagram-side, hvor flere tusinde følger med, når han deler billeder af sin vilde forvandling efter at have tabt 31 kilo.

Men særligt, da han delte billedet på Reddit, begyndte folk at komplimentere både hans ihærdighed og hans smukke, lange hår.

Flere har desuden bemærket en slående lighed med Disney’s Prins Adam – bedre kendt som Udyret fra Skønheden og Udyret efter Belles kys, der tryller ham tilbage til en smuk, rødhåret prins med åben krave.

Dén kompliment har den 26-årige taget til sig, og svarer, at det er ’den dejligste kompliment, jeg kunne få’, hvorefter han på Instagram har taget flere billeder af sig selv, hvor han har gjort sig ekstra umage for at ligne Disney-prinsen.

Jeffrey Kendall startede sin forvandling, mens han boede hos sin mor i Connecticut efter, at hun havde pådraget sig en hjerneskade og flere gange lå i koma.

I den periode blev den unge mands helbred værre og værre, og han endte med at veje 113 kilo. Men pludselig en dag, da han så på sin mor, der havde fået barberet sit hoved og havde sting og tuber siddende alle vegne, vidste han, at det var på tide med en forandring, fortæller han til Best Life.

Happy Valentine’s Day :)

Et opslag delt af Jeffrey S Kendall (@jeffk8991) den

Så da en af hans venner, som var i gang med at komme sig over et brud med en kæreste, kom til ham og sagde, at han godt kunne tænke sig at komme i god form, lavede de en aftale om at blive sundere og lave mavebøjninger hver eneste dag.

- Det er blevet til en jagt på lykke og sundhed for mig. En dag lå jeg i sengen og ville gerne være lykkelig, og det er det her, der gør mig lykkelig, siger Jeffrey Kendall, der ændrede på sin kost og begyndte at gå ture og træne jævnligt. Efter to år havde han tabt 31 kilo.

- Folk roste mig virkelig. Det motiverede mig så meget til at prøve. Det fik mig til at gøre noget ud af mit udseende og det gav mig en lyst til at fuldføre.

Jeffrey Kendall begyndte også at dyrke yoga, hvilket han fandt ud af var en god kilde til at blive bedre til at acceptere sine fejl og mangler og elske sig selv.

Udover motion og kost bruger den 26-årige Prins Adam-look-a-like det meste af sin tid på at tage sig af sin mor, der nu er lam i sin venstre side.

- Hun fortæller mig altid hvor smuk, jeg er. Men jeg ved ikke rigtig, hvor meget der har ændret sig lige på det punkt, siger Jeffrey Kendall, der nu kraftigt overvejer at forfølge en karriere som model.

Har du det her Lego derhjemme? Så kan du score kassen.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen