Mands arm bliver til ny penis

En uheldig brite, der mistede sin penis ved en ulykke for år tilbage, får nu en ny - lavet af hud og væv fra hans arm

Stor arm betyder stor penis, lover kirurgen. (Foto: Colourbox)
Stor arm betyder stor penis, lover kirurgen. (Foto: Colourbox)

Banebrydende kirurgi og reservedele hentet fra hans egen arm hjælper nu en skotsk mand med at få en fungerende penis for første gang i 34 år.

40-årige Mohammed Abad fra Edinburgh mistede sin penis, da han som seksårig blev ramt af en bil og slæbt flere hundrede meter hen ad en vej, skriver blandt andre Daily Mail.

Han overlevede imod alle odds men hans penis og den ene af hans testikler stod ikke til at redde. Lægerne gjorde brug hud fra hans ben til at lave et rør, som Abad kunne tisse igennem.

Han fik senere kosmetisk kirurgi for at genskabe en slags 'penis', men den 6-7 centimeter lange erstatning, som ses på billedet her, lod noget tilbage at ønske i sammenligning med andre penisser: Den var følelsesløs og Abad kunne ikke få erektion.

Kone gav penis-lysten tilbage
Abad levede i over 30 år med sit handicap uden at tænke, at der var noget at gøre ved det. Da han mødte sin kone for tre år siden, besluttede han sig dog for at han ville prøve at finde en læge, der kunne løse hans problem, fortæller han til engelske ITV.

Han henvendte sig til TV-stationen Channel 4, hvor han kom med i deres program 'Embarassing Bodies', hvor mennesker søger hjælp for tabu-belagte fysiske problemer - for åben skærm.

Heldigvis var der hjælp at hente for Mohammed Abad: Han kunne få en fuldt funktionsdygtig penis igen, igennem en række operationer, hvor man blandt andet gør brug af væv fra hans ene arm.

- Du har en god, stor arm, hvilket betyder, at vi kan give dig en ret stor penis, sagde læge Nim Christopher, der er ifølge Channel 4 er en af Englands 'mest vidende peniskirurger', i programmet.

Kan måske ikke få børn
I modsætning til det rør, som Abad indtil nu har brugt til at urinere igennem, vil den nye penis have følelse og funktionalitet som en ganske almindelig penis.

Abad har været igennem foreløbig to operationer og skal stadig igennem tre mere, før penissen er klar til at gå i aktion.

Men han er allerede meget glad for resultatet:

Det er helt fantastisk at der er nogen, som siger, at de kan gøre noget for mig, jeg troede simpelthen ikke, at der var noget at gøre ved det, siger Mohammed Abad til Daily Mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere