Brystproblemer: Regningen ender hos dig eller det offentlige

Masser kvinder står uden mulighed for konsulationer og hjælp, hvis Glostrup Privathospital går konkurs som udmeldt. Se her, hvordan du er stillet, hvis dine bryster går i stykker

Selvom en brystforstørrende operation efterhånden er blevet lige så mainstream som Buffalo-sko og lyse striber har været det tidligere, betyder det ikke, at det er blevet en trend uden komplikationer.

Og skulle man rende ind i problemer med sine nye bryster, så kan man få problemer med at få dem fikset, hvis brysterne er lavet på Glostrup Privathospital.

Hospitalet, der efter Ekstra Bladets afsløringer er blevet landskendt for sine tvivlsomme metoder, har nemlig meldt ud, at det er erklæret konkurs efter økonomiske problemer med tilbudssiden Sweetdeal.

Læs også:

Se også: Gled i silikonen - privathospital konkurs

Det betyder, at hvis problemet er kosmetisk, eller hvis man vil have ændret sine implantater, så skal man selv have pengepungen op ad lommen - selvom det normalt ville være en opgave for det hospital, der har lavet brysterne i første omgang.

- Så skal man gå til et andet privathospital, og det betaler det offentlige ikke, forklarer Anya Manghezi, der er sektionsleder i enheden for tilsyn og patientsikkerhed hos Sundhedsstyrelsen.

Står det helt slemt til, lander regningen hos det offentlige.

- Hvis man har fået foretaget en operation og er bekymret for, at noget er galt, så skal man gå til sin praktiserende læge. Hvis lægen vurderer, at det er behandlingkrævende, så bliver man behandlet gennem det offentlige, siger Anya Magnhezi.

Læs også:

Se også: Sweetdeal: Kunder hænger ikke på regningen

Mangler man fortsat en eller flere konsultationer i forbindelse med silikonebrysterne, skal man - såfremt de er købt gennem Sweetdeal - kontakte tilbudssiden, som ifølge Sundhedsstyrelsen står for at tilrettelægge det videre forløb.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen