Natasja kan ikke få fikset ødelagte bryster

23-årige Natasja købte Sweetdeal-tilbud og fik nye bryster, men nu er der problemer med det ene implantat - og Glostrup Privathospital er gået konkurs og vil ikke hjælpe

Natasja fra Vallensbæk døjer med smerter i det ene bryst efter en operation på Glostrup Privathospital. (Foto: Jesper Mortensen)
Natasja fra Vallensbæk døjer med smerter i det ene bryst efter en operation på Glostrup Privathospital. (Foto: Jesper Mortensen)

Da Natasja Oxlund for tre måneder siden fik lavet sine bryster på Glostrup Privathospital, var det med tiltro til, at der ville blive taget ordentlig hånd om hende hele forløbet igennem.

Men den tiltro er for længst forsvundet. Først fandt Natasja ud af, at hun havde fået indopereret nogle andre implantater, end hun var blevet lovet. Og nu er der så problemer med et implantat, og Natasja har i næsten en uge gået med store smerter i brystet. Men hos Glostrup Privathospital er der ingen hjælp at hente.

Læs også:

Se også: Brystproblemer: Regningen ender hos dig eller det offentlige

- Mit bryst gør ondt, og jeg kan mærke implantatet bule, hvilket ikke er meningen. Men da jeg ringede ind mandag morgen og fortalte om mine smerter, fik jeg bare at vide, at jeg kunne komme 14. december, hvor jeg havde en planlagt konsultation, fortæller 23-årige Natasja til ekstrabladet.dk.

Derefter blev der smækket på, og Natasjas opkald de kommende tre dage blev ikke besvaret. Torsdag kunne hun så læse på ekstrabladet.dk, at hospitalet har indgivet en konkurserklæring.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle ringe med det samme, hvis der var noget galt, og de virkede så oprigtige derinde. Nu er fuldstændig på bar bund i forhold til, hvad jeg skal gøre, siger Natasja, der til daglig læser jura og arbejder i en butik.

Læs også:

Se også: Gled i silikonen - privathospital konkurs

Hun er en af de 500 piger, der har benyttet sig af et Sweetdeal-tilbud om et par silikonebryster til 18.500 kroner.

- Det har været hårdt, og jeg har været helt nede de sidste par dage. Jeg kan ikke klare mit arbejde ordentligt, fordi jeg har ondt, og det har også påvirket mit studie, fordi jeg ikke har haft overskud til at tage i skole. Det er ikke særlig fedt lige op til eksamensperiode, siger Natasja, der valgte at få operationen for at booste selvtilliden efter mange års sygdom.

Hun føler sig elendigt behandlet og håber, at der kan findes en løsning, så hun ikke selv skal hive penge op ad lommen for at få fikset problemerne.

- Hvis det bliver nødvendigt, så bliver jeg jo nødt til det. Men det er ikke særlig fedt på en SU, siger hun.

Læs også:

Se også: Sweetdeal: Kunder hænger ikke på regningen

Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få en kommentar fra Glostrup Privathospital.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen