Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Sweetdeal: Bryst-regningen er betalt

Vi har selv mistet penge, siger rabatsiden, efter Glostrup Hospital går konkurs og giver brystaftale skylden

Glostrup Hospital siger, at Sweetdeal skylder dem penge. Rabatsiden nægter at skylde noget. (Foto: Torben Stroyer)
Glostrup Hospital siger, at Sweetdeal skylder dem penge. Rabatsiden nægter at skylde noget. (Foto: Torben Stroyer)

Rabatfirmaet Sweetdeal afviser på sin Facebook-side beskyldninger fra Glostrup Privathospital om, at Sweetdeal er skyld i hospitalets konkurs, fordi de ikke vil betale en stor regning på 2,4 millioner kroner.

Igennem længere tid har Sweetdeal og Glostrup Privathospital haft en økonomisk tvist, som er forsøgt løst gennem advokater, oplyser Sweetdeal.

Striden stammer fra et samarbejde tidligere på året, hvor Sweetdeal på vegne af Glostrup Privathospital solgte brystoperationer med rabat.

Se også: Afsløring: Læge narrer kvinder groft før brystoperation

Vi har betalt alt
Glostrup Privathospital er nu gået konkurs, og de lægger ansvaret hos Sweetdeal, som ifølge administrerende direktør Brian Lerche skylder dem 2,4 millioner kroner.

Men det er ikke rigtigt, skriver Sweetdeals på Facebook:

- Sweetdeal har overholdt alle sine betalingsforpligtelser til Glostrup Privathospital og har tilmed forudbetalt et ganske betydeligt beløb for planlagte operationer, som ikke er gennemført.

Privathospital snød patienterne
Sweetdeal skriver på Facebook, at de har haft yderligere ekstraudgifter til tilbagebetaling af bryst-penge til piger, som fortrød deres køb.

- Et antal kunder, der havde købt værdibevis hos Sweetdeal på en brystforstørrende operation, [har] valgt at annullere købet grundet en utryghed ift. Glostrup Privathospital, da hospitalet uden at orientere kunderne, skiftede mærke og leverandør på de implantater, der anvendes ved operationerne. Sweetdeal har i den forbindelse valgt at tilbagebetale penge til alle kunder, der har ønsket at annullere deres køb.

Læs også:

Se også: Flygter fra brystoperation efter afsløringer

Det skete, efter Ekstra Bladet i oktober kunne afsløre, hvordan lægerne på Glostrup Privathospital brugte billigere brystimplantater på de kvinder, som havde købt Sweetdeal'en, end de implantater, som blev vist til forundersøgelsen.

Om kunderne, der har købt brystimplantaterne, kan få pengene tilbage, er endnu ikke afklaret.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen