Kondomfirma bestormet efter jobannonce

Jobbet som kondomtester har vist sig at være særdeles eftertragtet, oplyser Durex

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Kampagnen, hvor kondomfirmaet Durex søger testere til to nye kondomer, har kun kørt i lidt over en uge.

Se også: Et knaldgodt job: Kondomfirma søger testpersoner

Men allerede nu har over 900 frivillige meldt sig, og Durex forventer, at det tal vil stige. Det oplyser Durex' Category Marketing Manager hos Durex Kristoffer Ahlerup.

Kun 500 stillinger
- Vi har allerede fået 932 ansøgninger, hvilket er et fantastisk resultat. Men man kan ansøge om jobbet helt indtil januar, forklarer Kristoffer Ahlerup til ekstrabladet.dk.

Han tilføjer, at alle - uanset køn, alder og seksuel orientering kan komme i betragtning til det knaldgode job. Dog er der kun 500 stillinger, der skal besættes. De særligt udvalgte får tilsendt et 'kondom-kit' og bliver herefter bedt om at anmelde brugeroplevelsen på Durex' hjemmeside. Anmeldelsen er anonym.

Udvider eftersøgningen
Tidligere har Durex udmeldt, at det kun er de 18-30-årige, der kan komme i betragtning til jobbet. Men efter at flere har undret sig over denne aldersgrænse, har Durex valgt at udvide eftersøgningen.

- Man kan også godt søge, selv om man er ældre end 30 år. Men kampagnen er særligt målrettet de unge, fordi vi gerne vil opfordre dem til at bruge kondom, når de dyrker sex. Det er særligt vigtigt at gøre de unge opmærksomme på seksuelt overførte sygdomme og HIV – og overvise dem om at de skal bruge kondom, tilføjer Kritoffer Ahlerup.

Se også: De unge kløjs i gummiet: 1 ud af 3 har haft en kønssygdomSundhed - 31. maj. 2012 - kl. 07:22 Ti gange flere får kønsvorter

1 af 2 Det er blandt andet kondomet Pleasuremax og det ifølge producenten ekstra tynde Featherlite-kondom, som brugerne skal anmelde (Foto: Durex)
2 af 2 (Foto: Colourbox)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen