Penislæge gør klar til at svinge skalpellen i Danmark

Jørn Ege vil operere i skandalekirurgen Kim Tjelums kliniklokaler. Bag sig har han dansk konkurskonge

Jørn Ege er klar til større bryster og tissemænd i Danmark. (Foto: Mogens Flindt)
Jørn Ege er klar til større bryster og tissemænd i Danmark. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg bryder mig ikke om danskerne. Middelmådigheden er så dominerende.

Sådan sagde 57-årige Jørn Ege i slutningen af maj til Ekstra Bladet.

Den skandaleramte plastikkirurg har flere gange siden løsladelsen fra fængslet, hvor han afsonede to straffe for henholdsvis kunsttyveri og skattesvig i millionklassen, fortalt, at han er færdig med Danmark og derfor ville kaste sig over Tyskland og Sverige.

Kan måske operere om seks uger
Alligevel er speciallægen i plastikkirurgi med øgenavnet penislægen nu i færd med at trække i operationstøjet og gøre klar til endnu et plastikeventyr på dansk jord.

Se også:

Samfund - 20. jul. 2011 - kl. 06:47 TV: Jørn Ege laver bryster på udgang fra fængslet og Samfund - 21. jul. 2011 - kl. 07:19 Hvad fyldte Jørn Ege i mine bryster?

Sundhedsstyrelsen oplyser til ekstrabladet.dk, at man for tre dage siden modtog Jørn Eges anmodning om på ny at blive registreret her til lands som kosmetisk behandler. Ifølge Sundhedsstyrelsen tager behandlingen af ansøgningen op mod seks uger, men Jørn Ege er allerede i fuld gang med at gøre klar til at forstørre bryster, suge fedt og forlænge penisser. Sidstnævnte er ellers noget han for kort tid bedyrede over for ekstrabladet.dk kun skulle foregå i Tyskland.

Læs også:

Se også: Jørn Ege klar til nye penisforlængelser

Overtager skandalekirurgs klinik
Nu vil Jørn Ege dog iføre sig sugetøjet på en af Københavns fashionable adresser - Poul Ankers Gade 2 ved Nyboder. Klinikken kommer til at gå under navnet Scan Am - præcis samme navn, som hans svenske klinik.

Klinikken er langt fra ukendt, efter at en anden skandaleramt - nu forhenværende - plastikkirurg ifølge Sundhedsstyrelsen skamferede en lang række kvinder i selvsamme lokaler. Hans navn er Kim Tjelum - en mand, som blandt andet er tiltalt for at udgive sig for at være læge og fungere som læge uden autorisation, i strid med loven at brystoperere en 17-årig.

Læs også:

Se også: Skandalekirurg sælger brystklinik og Se også: Politiet kræver brystlæge fængslet og Se også: Du betaler for skandalekirurgs makværk og Se også: Region overvejer at gå efter Tjelums penge

Investor er konkurskonge
Kim Tjelum er dog ikke det eneste brodne kar, som Jørn Ege nu kan skrive på sit netværk. Investoren, der efter planen skal sprøjte penge i Eges nye plastikbiks i København, Klaus Garde Nielsen, er udråbt som 'Danmarks konkurskonge' med flere hundrede konkurser bag sig og flere fængselsophold for bedrageri, skyldnersvig og rufferi har slået pjalterne sammen med penislægen. Hvor Jørn Ege 'kun' skylder skat 4,5 millioner kroner, lyder kravet fra skat til Garde Nielsen ifølge BT på omkring 17 millioner kroner.

Investor: Ege er knalddygtig
Til Ekstra Bladet fortæller Klaus Garde Nielsen, hvordan de glæder sig til samarbejdet.

- Vi har en ordrebog så lang, at du ville blive overrasket. Vi har et overvældende antal patienter til brystoperationer. Lige så snart vi får grønt lys, så kører vi løs, siger Klaus Garde Nielsen, som ikke er bekymret selv om Ege har været inde og ruske tremmer.

- Er du ikke bekymret for at investere i en kriminel?

- Jeg opfatter ham ikke som kriminel. Det kan godt være, han er dømt tidligere, men det er kunderne, der er dommerne. Hvis kunderne dømmer ham god nok, hvorfor skulle jeg så dømme ham ude, siger Garde Nielsen.

Læs også:

Se også: Jørn Ege gifter sig igen

Kritiske afgørelser i Patientklagenævnet
Jørn Eges skandalery stammer blandt andet fra rækken af kritiske afgørelser i det tidligere Patientklagenævnet (i dag Patientombuddet, red.) over lægen, ligesom også en lang række tidligere patienters beskyldninger om vansiringer, ødelagte liv og mislykkede penisoperationer klæber til ham.

Jørn Ege har ikke villet udtale sig til Ekstra Bladet, men til BT siger han sådan om sit nye plastikeventyr:

- Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang igen på min nye klinik. Det er især brystforstørrelser, jeg vil satse på, men jeg vil også foretage fedtsugninger og penisforstørrelser som i gamle dage.

Ved du noget? Tip os på sms/mms 1224 (alm. telefontakst) eller på mailen 1224@eb.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen