Humlegården er gået konkurs

Omstridt kræft-behandlingssted - afsløret mange gange i Ekstra Bladet - er nu gået konkurs

Så er det slut (Foto: Kristian Linnemann)
Så er det slut (Foto: Kristian Linnemann)

Det omstridte kræftbehandlingscenter Humlegaarden er gået konkurs, og de økonomiske krav mod konkursboet løber indtil videre op mod 40 millioner kroner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Pengekassen er tom på Humlegaarden i Humlebæk, og derfor begærede bankforbindelsen den 5. juli kræftbehandlingscentret konkurs.

Det skete som følge af længere tids økonomiske problemer. I alt skønner advokat og kurator Henrik Hornsleth, at kravene mod konkursboet indtil videre løber op i mellem 35 og 40 millioner kroner.

- Vi har skullet danne os et overblik over aktiver og passiver, og vi kunne hurtigt konstatere, at aktiverne er langt færre og mindre, end det, der skyldes væk.

- Man kan roligt sige, at det sejler rent økonomisk og har gjort det i noget tid, siger Henrik Hornsleth og tilføjer, at der nu er lukket og slukket på behandlingscentret, og at alle patienter og ansatte for længst er taget hjem.

Humlegaardens cheflæge gennem 33 år, Finn Skøtt Andersen, døde 74 år gammel i juni efter at være blevet ramt af en blodprop.

Sidste efterår måtte han og Humlegaarden igennem en sand mediestorm efter en række afsløringer i Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Cheflægen på Humlegården er død

Politiet undersøger Humlegården - på tredje år

Humlegården har udskrevet livsfarlig kemoterapi

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere