Græske mænd gladest for penisforlængelser

Grækenland er det land i Europa, som får flest penisforlængelser pr. indbygger ifølge undersøgelse

Om den græske forkærlighed for penisforlængelser dækker over et reelt behov eller bare er en modedille(r), kan tallene ikke afsløre. (Foto: Colourbox)
Om den græske forkærlighed for penisforlængelser dækker over et reelt behov eller bare er en modedille(r), kan tallene ikke afsløre. (Foto: Colourbox)

Ti gange oftere end gennemsnittet går en græsk mand til sin lokale penislæge og siger: Kan du ikke lige give mig et par centimeter.

Det skriver amerikanske The Economist, som har kigget nærmere på en statistik over plastikoperationer, lavet af sammenslutningen 'International Society of Aesthetic Plastic Surgery' (ISAPS).

Læs:

Se også: Så stor er Danmarks største diller

Tallene, der er for 2010, afslører ikke, om der er sket en stigning i antallet af penisoperationer siden den økonomiske krise satte ind - så om det er landets slatne økonomi, der giver de græske mænd behov for at stive sig lidt af, kan man kun gætte på.

Se også: Penis-lægen er flygtet til Athen

Grækerne er skarpt forfulgt af Italienerne, som også gladere end gennemsnittet for lidt potensforlænger: De får lavet penisforlængelser mere end syv gange hyppigere end gennemsnittet, ifølge ISAPS tal.

Læs:

Se også: De gør din diller større

Vagina-foryngelse
Det er ikke kun mænd, som kan synes, at undervognen kan trænge til lidt kirurgisk hjælp: Statistikken indeholder også kategorien 'vagina-foryngelse'.

Dette indgreb appellerer især til brasilianerne: I Brasilien bliver der således forynget fem gange flere vaginaer end gennemsnittet, skriver The Economist.

Mens USA er det land, hvor der samlet set udføres flest plastikkirurgiske indgreb, så er det Sydkorea, der har flest plastikoperationer pr. indbygger, ifølge ISAPS statistik.

HERUNDER KAN DU SE TV: Sådan får du større penis:

HTML tutorialkommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen