Her er den menneskelige Barbie

Plastikkirurger har gjort den 21-årige ukrainske model Valeria Lukyanova til en menneskelig udgave af Barbie

Valeria Lukyanova fra Ukraine er en fuldstændig menneskelig kopi af Barbie. (Privatfoto)
Valeria Lukyanova fra Ukraine er en fuldstændig menneskelig kopi af Barbie. (Privatfoto)

Valeria Lukyanova havde en drøm om at ligne Barbie. Og uanset hvad man måtte synes om hendes projekt, må man give hende, at det efterhånden er lykkedes meget godt.

Videnskabsfolk og læger har beregnet, at ingen kvinde af kød og blod vil kunne ligne Barbie (som er fyldt 53 år og stadig ligner en 18-årig) og få de samme proportioner af store bryster, smal, smal talje, slanke lår og den perfekte størrelse bag. Men den 21-årige ukrainer et levende bevis på, at de tager fejl - måske er proportionerne ikke helt de samme, hvis man måler efter, men illusionen af en plastikdukke lever i bedste velgående, når man ser på Valeria Lukyanova. Og med hendes lange, lyse, glatte hår, hendes pudderhud og hendes store, mandelformede øjne kan det næsten være svært at se, hvad der er plastik, og hvad der er (plastikopereret) menneske.

Men Valeria Lukyanova er bestemt ikke kommet gratis til sit mål. Den unge model har efter sigende brugt mere end 800.000 dollar (mere end 4,5 millioner danske kroner, red.) på at nå sit ønskeudseende.

Se en kort video med Valeria Lukyanova uden make up her

Eller se den unge ukrainer før sine mange plastikoperationer her

Den unge ukrainske kvinde er efter sine mange operationer og sin gradvise transformation til en dukkeklon blevet et hit på nettet. På sin side på Facebook har hun mere end 183.000 fans.

ekstrabladet.dk skrev for nylig om den 15-årige Venus Palermo fra England, der er blevet et youtube-hit, efter hun har lagt adskillige videoer ud af sig selv, hvor hun er klædt som og sminket som en dukke.

Se også: Her er den levende dukke

Ifølge den 15-årige selv er det dog alene makeup og farvede kontaktlinser, der får hende til at ligne en dukke, og ikke som i Valeria Lukyanovas tilfælde plastikoperationer for millioner.

Også Sarah Burge er tidligere blevet kaldt 'den menneskelige barbiedukke'. Hun mener endnu ikke at have fået plastikoperationer nok, selvom hun er på den gode side af 100 og har brugt knap to millioner på dem. Med sine 51 år må hun dog nok se sig sig udkonkurreret af den nye unge, ukrainske Barbie.

1 af 3 Den 21-årige ukrainer gør hvad hun kan for at ligne den berømte plasticdukke - og det lykkes ret godt. (Privatfoto)
2 af 3 15-årige Venus Palermo har også viet sit liv til at ligne en dukke. Endnu bruger hun dog kun makeup og ikke plastiske operationer til at nå sit mål. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Valeria Lukyanova fra Ukraine er en fuldstændig menneskelig kopi af Barbie. (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen