Patient vågnede op i egen afføring

Et ophold på Herlev Hospital har udviklet sig til det rene mareridt for en 42-årig sosu-assistent

Det er ikke første gang, at kritikken hagler mod Herlev Hospital (Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)
Det er ikke første gang, at kritikken hagler mod Herlev Hospital (Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto)

Man skulle tro, at en operation var nok i sig selv.

Men for den 42-årige sosu-assistent Lizette Sohrbeck har opholdet på Herlev Hospital udviklet sig til det rene mareridt, skriver bt.dk.

Hun kan ikke få ordentlig besked om, hvad hun fejler, hvad hun er opereret for, og hvad der er blevet bortopereret. Der står forkerte oplysninger i hendes journal, og hun får udleveret forkert medicin.

Vågnede i egen afføring
Som om det ikke var nok. Da hun vågnede efter en operation i onsdags, var hun smurt ind i sin egen afføring.

- Jeg var faldet i søvn. Jeg får jo morfin pga. de stærke smerter. Og da jeg vågnede, var jeg smurt ind i min egen afføring. Og betændelsen løb ud af forbindingerne. Det var bare så nedværdigende. Men sygeplejersken var ligeglad. ’Du sov jo,’ sagde hun bare, siger Lizette Sohrbeck.

Læs også:

Se også: Gakgak på skadestuen: Ventede ni timer

- Det har været et helvede. Personalet har så travlt, og jeg har fået mange forskellige beskeder. Jeg har været så bange og forvirret. Men da jeg taler med en overlæge på stuegang, begynder han at knipse utålmodigt med fingrene, som om han synes jeg taler for langsomt. Min 19-årige datter sagde til ham: ’Min mor har været lige ved at dø.’ ’Nå,’ sagde han bare.

Ikke første gang
Hos Herlev Hospital undskylder man episoden og forklarer, at årsagen må være dårlig kommunikation.

- Det lyder som en kedelig historie. Det er jo mest dårlig kommunikation, der er tale om. Men det er heller ikke godt nok, og vi vil undersøge forløbet af sagen. Det er heldigvis ikke det generelle billede på hospitalet, siger hospitalsdirektør Søren Rohde.

Det er ikke første gang, at Herlev Hospital er i søgelyset.

ekstrabladet.dk kunne i februar fortælle om den 74-årige Tage Andersen, der var indlagt på Herlev Hospital, fordi han var ramt af cancer.

Efter en operation blev han så syg, at han begyndte at kaste op og ikke kunne holde noget i sig. Og få dage efter blev den 74-årige fundet død - i en sø af bræk.

- En sygeplejerske fortalte, at man havde fundet ham med hjertestop i en sø af bræk. Hun mente, at det var opkastet, der var skyld i hjertestoppet, men det skulle undersøges. De havde genoplivet min far og lagt ham i respirator, har Tage Andersens søn, Henrik Andersen tidligere fortalt.

Læs også:

Se også: 'Min far blev kvalt i sit eget bræk på hospitalet'

Har du haft dårlige oplevelser med Herlev Hospital? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere