Privat skadestue lukker

Salgsargumentet med kort ventetid fik ikke patienter til at vælge den private skadestue, der har drejet nøglen om

På hjemmesiden for skadestuen.nu henvises der nu til de omkringliggende hospitaler. (Foto: Colourbox)
På hjemmesiden for skadestuen.nu henvises der nu til de omkringliggende hospitaler. (Foto: Colourbox)

Ventetiden var maksimalt 20 minutter på skadestuen.nu, der selv skulle vise sig at have en levetid på 55 måneder. Den 11. marts lukkede Danmarks eneste private skadestue ned for sidste gang.

- Økonomien holdt ikke til det set-up, vi havde, siger læge Henrik Erichsen, der er ophavsmand til den private skadestue på Frederiksberg.

Fem patienter om dagen ikke nok
- Vi tilbød en masse muligheder, og rådede blandt andet over en MR-skanner, røntgen og et laboratorium, men der kom ikke patienter nok, siger lægen til ekstrabladet.dk.

På en travl dag var der 30 personer forbi skadestuen, mens der på en stille dag kun var fem. Og der var flest af de stille dage. Klinikkens ambition var 50 patienter dagligt, da dørene blev slået op den 11. august 2008.

Skadestuen.nu forventede i starten, at 70 procent af patienterne ville være personer med en privat sundhedsforsikring. Men samarbejdet med forsikringsselskaberne er ikke gået som planlagt.

Læs også: Betal selv på skadestuen

Tallene har været blodrøde i bunden af selskabets regnskaber, og fra læge Henrik Erichsens private konto er der strømmet fire millioner kroner ud.

Det er ikke første gang, Henrik Erichsen tilbyder private sundhedsløsninger. I 1981 var han med til at stifte landets første privathospital.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen