Kvinder smider al klunset i sengen

Midaldrende kvinder strutter af selvtillid: Vil sove med bare bryster og nøgne mænd. Pyjamasen er dømt helt ude

Flere kvinder foretrækker at sove med bare bryster end i undertøj.

Det viser en rundspørge Magasin har lavet blandt 19.520 kvinder. Det nøgne valg topper blandt de 40 til 49-årige, hvor hele 24,1 procent helst smider al tøjet, når de skal sove. Samlet set smider 18,5 procent af alle kvinder klunset, før de skal knalde brikker.

Den store interesse for at sove nøgen, hænger angiveligt sammen med, at flere, især midaldrende kvinder, er blevet opslugt af 'idealkvinder' som Kim Cattral (Samantha, red.) fra den amerikanske succes Sex and the City.

Midaldrende sex-symboler
- Kvinders forhold til deres krop er forandret igennem de seneste årtier. Der er større fokus på at holde kroppen fit og trænet - også efter, man har rundet de fyrre. Demi Moore, Halle Berry, Madonna og Kim Cattral fra Sex and the City anses alle som sex-symboler på trods af, at de har rundet de fyrre. Det er en markant ny tendens, og det havde været utænkeligt bare i 1990'erne, siger modejournalist, Chris Pedersen.

Med andre ord: Først ser kvinder Sex and the City, så går de i træningscentret, så føler de sig som sex-symboler, og derefter smider de al tøjet, når de skal sove

Mand skal også være nøgen
De selvsikre nøgenglade kvinder har også en mening om, hvad manden ved deres side skal sove i. Den hedeste drøm er en mand med bart bryst og i boksershorts. Den model foretrækker 36,7 procent af kvinderne i undersøgelsen. Det vil sige, at flest kvinder foretrækker en mand uden for meget tøj i sengen. Pyjamas er det mindst populære hos kvinderne med blot 11,3 procent af stemmerne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen