Læsernes bedste råd mod tømmermænd

Undlad at blande øl, vin og spiritus. Så får jeg ikke tømmermænd.
Dorte J

Frisk luft plejer at være det bedste for mig. Så hvis man kan overskue en times gåtur, vil jeg da klart anbefale det.
Kasper B

Drik et glas vand mellem hver tredje til fjerde genstand - og du vil se mirakler.
Jp W

Det er en god idé at spise masser af mad inden, man går i seng. Så undgår jeg i hvert fald tømmermænd. Dertil blander jeg ikke øl, vin og spiritus, for så er den gal. Og drikker man spiritus, så hæld masser af isterninger i og husk også at drikke vand inden, du går i seng. Så er det værste undgået.
Lina N

Inden jeg går i seng, tager jeg en multivitaminpille og to Panodiler, som jeg skyller ned med et glas Samarin. Så vågner jeg frisk efter en god nats søvn. Kuren giver dig væske, salt og vitaminer, som du har tisset ud og de to piller forebygger eventuel hovedpine.
Jack M

Den perfekte kur indbefatter en halv eller hel liter vand inden, man går i seng, to Kodimagnyl (mod hovedpine), samt to Ipren(mod muskel- og ledsmerter) om morgenen. Skyllet ned med en liter iskold letmælk... Hav en ekstra liter klar!
Brian L

Jeg har fundet noget meget mærkeligt, der virker på mig og visse andre: Københavnerstang. Altså den gule is med fløden indenunder. Jeg ved ikke hvorfor, men det gør den altså! Dertil vil jeg sige, at holder man sig til klar alkohol, så får man ikke så mange tømmermænd. Der er simpelthen ikke så mange giftstoffer der skal ud af systemet næste dag.
Dennis G

Og så er der Jonas R., som tørt konstaterer:
Rigtige mænd får ikke tømmermænd.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere