Influenza A lukker den første skole

Hver anden elev i 6.-10. klasse på en skole i Hellerup er sygemeldt med influenza A. Derfor er skolen indtil videre lukket til mandag

Undervisningen er aflyst på den Internationale Skole i Hellerup, og skolen er lukket til mandag. (Modelfoto: Colourbox)
Undervisningen er aflyst på den Internationale Skole i Hellerup, og skolen er lukket til mandag. (Modelfoto: Colourbox)

I alt er 180 elever på Copenhagen International School i Hellerup syge med den meget omtalte virus - influenza A, tidligere kaldet svineinfluenza. Derfor holder skolen lukket til på mandag, skriver Politiken.

Lukningen sker for at bremse smitten af svineinfluenza, som myndighederne forventer vil 'eksplodere' i de kommende tre uger.

Internationalt miljø
- Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine syv år på skolen, siger direktør for Copenhagen International School Peter Wellby til Politiken.

Allerede i fredags var der rigtig mange syge elever. Om mandagen blev det endnu værre, og køen var lang foran sundhedsplejerskens kontor. Hver fjerde lærer er også ramt af influenzaen.

Mange forældre arbejder i internationale funktioner med ekstra stor risiko for smittespredning, og derfor har ledelsen besluttet at lukke skolen.

Hvordan ser det ud nede i dit barns institution? Er der mange smittede eller er børnehaven lukket? Skriv din kommentar herunder...

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere