Drop sultekuren - mænd elsker deller

En ny undersøgelse viser, at mænd slet ikke tænder på spinkle size zero-kvinder, men at de hellere ser, at deres kærester slipper kurverne løs

Forskerne bag en skotsk undersøgelse har vist unge mænd udvalgte billeder af kendte kvinder. Undersøgelsen viste, at mændene gik efter kvinder  med former og kategoriserede dem som de mest 'tiltrækkende' og 'sunde' kvinder. Især skuespilleren Kate Winslet faldt i mændenes smag.
Forskerne bag en skotsk undersøgelse har vist unge mænd udvalgte billeder af kendte kvinder. Undersøgelsen viste, at mændene gik efter kvinder med former og kategoriserede dem som de mest 'tiltrækkende' og 'sunde' kvinder. Især skuespilleren Kate Winslet faldt i mændenes smag.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er size zero “so last year”.

Det bliver nu en gang for alle fastslået af en ny undersøgelse fra The University of St Andrews, som er blevet udgivet i det videnskabelige magasin Perception. En gruppe studerende mellem 18 og 26 år blev bedt om at rangordne billeder af kvindeansigter efter hvem, de fandt mest tiltrækkende og sunde at se på.

Resultatet talte sit eget tydelige sprog. Hollywood-stjerner som Scarlett Johansson eller Kate Winslet er de mest atraktive. Victoria Beckham og Paris Hilton – gå hjem og læg jer!

Ikke attraktivt at være tynd
Holdet fra Skotland kunne konkludere, at de unge mænd udvalgte billeder af kvinder med former og kategoriserede dem som de mest tiltrækkende og sunde kvinder.

Ifølge forskerholdet er undersøgelsens resultat et vigtigt signal til unge kvinder, der tror, at man er nødt til at være undervægtig for at være attraktiv.

- Alle deltagerne, der udvalgte fotos i vores undersøgelse, var med unge, og de vurderede ikke undervægtige kvinder og piger til at være attraktive. De foretrak normalt-vægtige piger, siger forsker Vinet Coetzee til The Telegraph.

Glem alt om fedtsugninger
Oestrogen.dk har talt med tre mænd om, hvad de synes om deres kvinders maver efter en fødsel:

Nikolai, 36 år. Har kendt 28-årige Jannie i to år. Jannie fødte for ni måneder siden.

- Har dit syn på din kærestes krop ændret sig, siden hun fødte?

- Nej, overhovedet ikke. Jeg har stadigvæk samme syn på hendes krop, men måske har mit syn på hendes psyke ændret sig lidt. Hun virker så stolt, og har et andet blik i øjnene. Måske opfatter jeg hende mere som en kvinde nu. Hun er sej.

- Hun tænker selv mere over, at hendes krop har ændret sig, end jeg gør. Hun synes ikke helt, hun ser ud som før. Måske hænger det sammen med, at hun stadigvæk ammer.

- Hvordan ville du have det med, at hun fik løftet sin mave kirurgisk?

- Det ville jeg ikke synes, var så fedt. Jeg ville synes, hendes værdier lå et forkert sted, hvis hun gjorde det.

Morten, 34 år. Er gift med Dorte, som han har kendt i 11 år. Dorte fødte for to år siden og for seks år siden.

- Har dit syn på din kærestes krop ændret sig, siden hun fødte?

- Ja, det har det. Jeg synes stadigvæk, den er dejlig, men det er klart, at der kommer nogle mén efter en fødsel som hendes. Dorte fik kejsersnit, og det var godt, for det var en nødvendighed.

- Hvordan ville du have det med, at hun fik løftet sin mave kirurgisk?

- Hvis hun havde det ønske, ville jeg bakke hende op. Bare det ikke er en operation, der indebærer en høj risiko, og metoden er testet og dokumenteret, så ser jeg intet problem i det.

Mikkel, 40 år. Har været kæreste med 36-årige Signe i godt fire år. Signe fødte for halvandet år siden.

- Har dit syn på din kærestes krop ændret sig, siden hun fødte?

- Nej, det har det faktisk ikke. Jeg var forberedt på, at tingene ville ændre sig en smule. Det har de også, men ikke meget. Hendes krop er blevet en lille smule blødere og rundere, men jeg har vænnet mig til den. Jeg synes stadigvæk min kæreste er super lækker – også maven.

- Hvordan ville du have det med, at hun fik løftet sin mave kirurgisk?

- Hun behøver ikke gøre det for min skyld, men jeg ville da helt sikkert bakke op, hvis hun gerne selv ville og ikke var tilfreds med sin maves udseende. Alt for at hun er glad.

Læs mere på Oestrogen.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere