Messerschmidt må undvære A -vaccine

Morten Messerschmidt er ikke vigtig nok, trods medlemskabet af Europaparlamentet og topscorer ved EP-valget i juni, til en influenzavaccine

Morten Messerschmidt forsøgte at skaffe influenza A-vaccine til sig selv og sin kæreste Dot. Men de må indtil videre undvære. (Foto: Mogens Flindt)
Morten Messerschmidt forsøgte at skaffe influenza A-vaccine til sig selv og sin kæreste Dot. Men de må indtil videre undvære. (Foto: Mogens Flindt)

Ingen myndighed har meldt DF'eren Morten Messerschmidt ind til Sundhedsstyrelsen, og derfor optræder Messerschmidt ikke på listen over de 94.395 nøglepersoner i det danske samfund, som bør vaccineres.

Stemmeslugeren forsøgte ellers tidligere på året at snyde i vaccinationskøen, og skrev derfor et brev til Udlandsvaccinationen for at komme foran kronisk syge, gravide og andre udsatte.

Er ingen nøgleperson
Men politikeren må om i køen, for samtlige ministerier i Danmark har udpeget nøglepersoner, nøglebrancher, men ingen har altså tænkt på Morten Messerschmidt eller sågår de 179 medlemmer af Folketinget, oplyste Sundhedsstyrelsen på et pressemøde tirsdag formiddag.

Hvorfor det er sådan, kan Sundhedsstyrelsens direktør ikke svare på:

- Du må rette henvendelse til de relevante myndigheder, og i denne sag må det være Statsministeriet, du skal snakke med, sagde Jesper Fisker, da ekstrabladet.dk bad om en forklaring.

MF'ere er ikke uundværlige
Statsministeriet er blevet bedt om at definere, hvem, de synes, er uundværlige for samfundet - hvilket ministeriet har vurderet, at 15 personer er. Folketingets administration har tilsyneladende ikke vurderet, at de 179 medlemmer af Folketinget er uundværlige.

Både Else Schmidt og Jesper Fisker lod nemlig også forstå, at Sundhedsstyrelsen ikke har afvist nogle nøglepersoner, som er indstillet af de officielle myndigheder.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen