Ny brystskandale: Plastikkirurg snød med implantater

Kvinder beskylder skandalelægen Kim Tjelum for at operere billigere implantater ind i dem, end de var blevet lovet

HJÆLP OS: Er du også blevet snydt af Kim Tjelum? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Silikone-glade kvinder skal kigge sig ekstremt godt for, inden de lægger sig på operationsbordet for at få forstørret deres frontparti.

Ekstra Bladet kunne allerede sidste efterår afsløre, at Glostrup Privathospital lovede kvinder et kendt britisk brystimplantat, men at de i hemmelig indopererede det billigere sydkoreanske alternativ Unigel.

Se også: Afsløring: Læge narrer kvinder groft før brystoperation og Se også: Nu er brystfuskeren officielt gået konkurs

Nu er en identisk sag dukket op i forbindelse med retssagen imod skandalelægen Kim Tjelum. Her har vidnet Anja nemlig forklaret, at Tjelum har lovet hende og andre kvinder brystimplantater af det dyre mærke Mentor, men at de uden deres viden fik det billigere mærke Eurosilicone i stedet.

En af de kvinder, som det er gået ud over, er 22-årige CBS-studerende Danielle Ginellie Young fra Hørsholm.

– Den mand er skruppelløs. Jeg lægger mit helbred i hans hænder og så er det altså ikke i orden, at han indopererer et billigere produkt, end man har aftalt, siger Danielle Ginellie Young, som har klar dokumentation for sin påstand.

de papirer som Kim Tjelum skrev angående de implantater, som Danielle prøvede til sin forundersøgelse og på operationssdagen, står der, at implantatet er af typen "moderat plus". Mentor bruger denne betegnelse, det gør Eurosilicone ikke.

Men det var alligevel Eurosilicone, som Tjelum opererede ind i Danielle. Det fremgår af de implantat-certifikater, som hun fik efter opeationen.

Hvis Kim Tjelum kendes skyldig i rækken af anklager, risikerer han fire måneders fængsel og frakendelse af sin autorisation på ubestemt tid. (Foto: Mikkel Tariq Khan) Sundhed - 4. maj. 2013 - kl. 17:20 Patienter: Han legede læge på os og Se også: Søstre vil fælde skandalelæge

Efter retsmødet afviste Kim Tjelum vidnets beskyldninger i et interview med Ekstra Bladet, som du kan se øverst i denne artikel. Her forklarer han, at han både har brugt Mentor og Eurosilicone.

- Jeg har ladet patienterne vælge, siger Kim Tjelum.

Ekstra Bladet er først blevet bekendt med Danielle Ginellie Youngs historie efter interviewet med Kim Tjelum blev lavet. Avisen har flere gange kontaktet Kim Tjelum for at forholde ham de nye oplysninger, men han har ikke besvaret vores henvendelser.Læs meget mere i Ekstra Bladet:

  • Ekspert: Der er kvalitetsforskel
  • Så meget dyrere er Mentor
  • - Han snød mig, da jeg var mest forsvarsløs
  • Kvinde fik uden sin viden macrolane i brysterne
  • Her er Danielles beviser

Eller læs hele historien i EKSTRA:

Danielle Ginellie Young havde sin kæreste, Mark Sylvester Hoe, med under forundersøgelsen. Han husker tydeligt, at det var Mentor-implantater, som Danielle blev lovet. (Foto: Linda Johansen) Plus Skandalelæge snød med silikone-brysterEkstra Bladet talte med Kim Tjelum, kort efter at et vidne i byretten havde forklaret, at han havde snydt hende og andre kvinder. Siden har skandalelægen ikke besvaret avisens henvendelser. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Plus Tjelum forsvarer sig: Jeg har ikke snydtPlus Ekspert slår fast: Der er forskel på kvaliteten

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen