Så galt gik det efter Lærkes brystoperation i Polen

27-årige Lærke Blendstrup fik lavet nye bryster i Polen via en dansk formidler - men efter operationen fik hun betændelse i det ene bryst, og nu har den unge mor kun silikone i det andet

Sådan så Lærke Blendstrups bryster ud, kort efter operationen. Under billedet kan du trække i slideren og se, hvor galt det kan gå.(Privatfoto)
Sådan så Lærke Blendstrups bryster ud, kort efter operationen. Under billedet kan du trække i slideren og se, hvor galt det kan gå.(Privatfoto)
Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Det skulle have været så godt. Men så gik det alligevel helt galt. Lærke Blendstrup, der i dag er 27 år og mor til to børn, tog i august 2011 til Polen for at få lavet nye bryster, da hun synes, de var for små.

I dag sidder hun tilbage med silikone i kun det ene bryst, og er frustreret over, at hun nu skal til at betale for at få silikone i det andet.

Da Lærke Blendstrup kom hjem fra operationen i Polen gik der nemlig betændelse i det ene bryst, og hun måtte en tur på Rigshospitalet for at få penicillin.

Danielle Ginellie Young havde sin kæreste Mark Sylvester Hoe med under forundersøgelsen. Han husker tydeligt, at det var Mentor-implantater, som Danielle blev lovet. (Foto: Linda Johansen) Sundhed - 14. maj. 2013 - kl. 12:38 Ny brystskandale: Plastikkirurg snød med implantater

Efterfølgende tog hun så tilbage til Medi Clinique i Polen, som arbejder sammen med den danske rejseformidler Aesthetic Center, hvor hun fik operationen for 22.000 kroner.

Inden hun fik den første operation, gik hun til forundersøgelse i Lyngby hos Aesthetic Center, og så tog hun til Polen med sin kæreste, som satte hende af ved klinikken.

Hul under brystet
- Jeg bliver opereret, og så får jeg bandagerne af, så jeg kan få lov at se resultatet. Der kan jeg se, at under det ene bryst har de ikke syet det sidste stykke med. Der er ligesom et hul, hvor de bare har sat et plaster over, og det andet bryst hænger lidt længere nede end det skulle, siger Lærke Blendstrup, der ikke ønsker sit ansigt på eb.dk

Hun fortæller, at det ser underligt ud, men kirurgen forsikrer hende om, at det bare lige skal falde til, og sætte sig, og huden skal lige vænne sig til det.

Se også: Smæk til skandale-brystlæge

- Så kommer jeg hjem, og hullet under det højre bryst bliver så større, og der kommer betændelse i. Herefter kommer jeg så til en dansk læge, som indlægger mig med det samme på Rigets Plastickirurgiske afdeling, men de vil så ikke gøre noget, fordi jeg er blevet opereret i Polen.

Herefter ringer hun så til Polen for at få en ny tid til at få sat et nyt brystimplantat sat ind, fordi de mente, der var kommet betændelse rundt om det

Der kom grøn væske ud
- Der kom grøn væske ud. Betændelsen åd nærmest min egen hud, siger hun.

Da hun vågnede op efter re-operationen i Polen havde de taget implantatet ud af det ene bryst og fjernet betændelsen, uden at sætte implantatet i igen. Hun fik at vide, at hun kunne vaske det gamle implantat, og så gemme det, indtil hun følte hun var blevet rask igen, og så kunne hun få det sat i gratis.

Men i mellemtiden blev hun gravid, og så har hun haft en lang diskussion frem og tilbage med Aesthetic Center om, hvorvidt hun skulle betale og om, hvorvidt hun kom for sent til Polen efter betændelsen havde taget fat. Så nu har hun et bryst med et halvt kilo silikone i og et uden.

- Jeg tænker på det hver eneste dag. Det er jo det første man ser, når man går ud af badet. Så tænker man: 'Åhh, du ligner en, der har haft kræft', siger Lærke Blendstrup.

Hun er selv skyld i det
Allan Rønne fra Aesthetic Center i Danmark, der formidlede kontakten til klinikken i Polen, har en anden udlægning af sagen end Lærke Blendstrup.

Han mener, at hun selv er skyld i, at der gik betændelse i brystet, og hun kom for sent tilbage til klinikken i Polen.

- Der har været en masse dialog om den infektion, der så ender med at jeg råber højt, og siger: 'Nu skal du altså komme.' Det understreger jo bare vores syn på sagen. Hun er selv skyld i, at den infektion bliver så slem, at vi bliver nødt til at fjerne det implantat, siger Allan Rønne.

Se også: EB-effekten: Ikke mere brystfuskeri

- Grunden til, at de fjernede det implantat var, fordi hun havde ventet så længe. De kunne ikke redde det uden at lukke op og rense ud, og fjerne implantatet. Det er sagen i en nøddeskal. Man skal komme også selv om man har valgt en klinik i udlandet, siger Allan Rønne.

Dog erkender han, at der kan have været et mindre hul i brystet efter den første operation. Samtidig mener han, at hun nu skal betale 9.000 kroner for at få et implantat sat i igen, som det var planlagt, før hun blev gravid.

1 af 2 Allan Rønne fra Aesthetic Center, der formidler kontakten til den polske klinik, mener at Lærke Blendstrup selv bærer en del af skylden. (Arkivfoto: 3F)
2 af 2 Sådan så Lærke Blendstrups bryster ud, kort efter operationen. Under billedet kan du trække i slideren og se, hvor galt det kan gå.(Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen