Ny gadget aflaster brysterne

Problemer med at sove, fordi dine store silikone-bryster hele tiden støder sammen? Nu er løsningen her, hævder firma. Plastikkirurg skeptisk

Mmmmm, endelig er der styr på de dumme bryster! (Foto: Cascade)
Mmmmm, endelig er der styr på de dumme bryster! (Foto: Cascade)

Mange kvinder (og rigtig mange mænd) drømmer om større bryster. Takket være moderne plastikkirurgi er denne anatomi i de senere år blevet mere udbredt i den kvindelige demografi.

Men træerne vokser nu engang ikke ind i himmelen og med de store bryster følger også problemer som ondt i ryggen og besvær med at dyrke sport. En helt ny amerikansk opfindelse sætter nu fokus på - og løser i samme åndedrag - et hidtil overset problem:

Den cylinderformede dims, der lyder produktnavnet 'Kush', gør det muligt for storbarmede kvinder at sove på siden - noget der, ifølge salgsmaterialet, tidligere har været behæftet med store problemer. De mange kvaler er illustreret her i firmaets skønne infomercial.

Kampen imod tyngdekraften
Opfinderen af Kush er ifølge hjemmesiden firmaets chef, Cathinka Chandler. Hun lagde mærke til, at hun begyndte at få rynker i kavalergangen, og mente, at de var forårsaget af en ondsindet kombi af store bryster, tyngdekraft og sideliggende sovestilling.

Eneste løsning var at opfinde sig ud af krisen - og således blev Kush til: Den giver ro i barmen og holder på brysterne, så der ikke dannes rynker om natten, skriver hun på hjemmesiden.

En ansigts-BH?
Den rørende historie minder Kup!-redaktionen om det afsnit af Ally, hvor Elaine opfinder en ansigts-BH for at beskytte ansigtet mod rynker forårsaget af tyngdekraften.

Andreas Printzlau, der er administrerende overlæge på Hamlets plastikkirurgiske afdeling, giver da heller ikke meget for videnskaben bag den brystreddende plastikcylinder:

- Med alderen og afhængigt af andre faktorer som rygning, så ødelægger man de elastiske fibre i huden, og så får man rynker. Det har ikke så meget med tyngden at gøre. Så jeg køber den ikke rigtig, siger Andreas Printzlau, der er overlæge på Hamlets Privathospital.

Han har i sin klinik aldrig set bevis for, at storbarmede kvinder generelt får flere rynker i kavalergangen end dem, som er mere beskedent udstyret, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen