'Herpes ødelagde mit sexliv'

33-årige M. blev smittet med herpes for et par år tilbage. Siden har han ikke haft sex

Hver fjortende dag - indimellem ugentligt - har M. så voldsomme udbrud af herpes, at han er ved at blive desperat. De væskende sår på kønsdelene svier og klør, og bliver den 31-årige vejlenser blot det mindste stresset eller drikker for meget kaffe, kommer udbruddet straks tilbage, og han må væbne sig med zovir, tabletter og creme for at holde generne lidt nede.

Det på trods af, at han ikke har haft sex i cirka to år.

Daten skred
Efter, at han blev smittet, har virussen fortsat siddet i kroppen og plaget ham i en grad, så han ikke har kunnet indlede et længerevarende forhold.

- Jeg har forsøgt at gå på date, men når tiden kommer, hvor jeg føler, jeg må springe bomben om min sygdom, så skrider partneren. Derfor undgår jeg helt at date, fortæller M., som er medstifter af datingsiden Herpesdating.dk.

Se også: Herpesdating.dk: Nyt datingsite for herpes-ramte

- Der er sikkert mange med herpes, som ikke fortæller partneren om det og går ud fra, at kondomet beskytter mod smitte. Men det gør det altså ikke altid. Der kan smutte sekret ud under kondomet, eller man kan sprede sygdommen via fingrene. Derfor er det ikke fair, at holde sygdommen for sig selv, mener han.

Ønsker brændende en partner

- Jeg ved, hvor svært det kan være at gå på date, når man har herpes. Derfor har jeg været med til at oprette dette datingsite. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at mit største personlige ønske er at finde en partner, tilføjer M. (M.s fulde identitet er redaktionen bekendt)

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen