Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Disse billeder er taget med 12 timers mellemrum

Fitness-blogger har delt to opsigtsvækkende billeder på Facebook           

Tiffany Briens opsvulmede mave er blevet delt over 4000 gange på Facebook. Foto: Facebook/Tiffany Brien
Tiffany Briens opsvulmede mave er blevet delt over 4000 gange på Facebook. Foto: Facebook/Tiffany Brien

Vi er ikke alle, som vi ser ud på de sociale medier.

Sådan lyder budskabet fra fitness-bloggeren Tiffany Brien, som for få dage siden delte to ret opsigtsvækkende billeder på Facebook.

Billederne, skriver hun, har hun taget med blot 12 timers mellemrum. Det ene lige før, hun gik i seng. Det andet, da hun netop var vågnet efter sin nattesøvn. På det ene billede er fitness-entusiastens mave meget svulmet op, mens hun et halvt døgn senere kan fremvise en flot og veltrænet mave.

’Jeg tænkte, at jeg ville dele en dårlig dag med jer for at vise jer, at ingen er ’perfekt’ og at det er ok at have en off-dag’, skriver Tiffany Brien til de to billeder.

Hun fortæller, at hun ofte bøvler med oppustethed, og mener, at det skyldes en ’skøn blanding’ af stress, hormoner og mad-intolerance.

’For at gøre det hele værre, så er det som om, det altid sker på meget ubelejlige tidspunkter… på en aften, hvor jeg er ude at spise i en pæn, stram kjole’, skriver hun, og fortæller, at hun ikke er helt sikker på, hvad der har været årsagen til den opsvulmede mave denne gang.

’Nogle gange bliver din krop bare intolerant overfor noget, du altid har spist, det skal du bare finde ud af. Sjov leg? Nej. Ikke rigtig’.

Tiffany Brien er sikker på, at hendes tilstand ofte skyldes, at hun har et meget stressende arbejde, som hun dog aldrig ville bytte med et mere afslappende et af slagsen. I stedet er hun bare nødt til at prioritere afslapning i sin fritid – yoga, gåture med hunden og sofatid med Netflix kan ofte gøre det.

Desuden mener hun, at hormoner og mangel på søvn er store syndere, når maven ofte hæver.

’Ja, det påvirker mig, når det her sker. Nej, der er ikke noget, jeg hurtigt kan gøre ved det. Men man kan med tiden overvinde det’, skriver Tiffany Brien, som slutter sit opslag af med seks gode råd til, hvordan kvinder bedst kan bekæmpe oppustethed.

Se hele hendes opdatering her:

For nylig delte danske Sebastian et modigt billede på de sociale medier. Han ville vise andre, hvad der sker, når man ikke tager hans alvorlige, men tabubelagte, sygdom alvorligt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen