DR-legende: - Oles død kom som et chok

Han var både en seriøs og sjov kollega, siger DR-legenden om Ole Stephensen

Sådan vil vi huske Ole Stephensen. Producer: Martin Lorentsen

Hans-Georg Møller, bedre kendt som Gorm, er rystet over Ole Stephensens pludselige død.

- Meddelelsen om Oles død kom virkelig som et chok, siger Gorm, der skabte DR-successen 'Hvornår var det nu det var'.

Gorm var selv vært på programmet i hovedparten af de over 400 udsendelser, men både Hans Bischoff og Ole Stephensen styrede også den historiske quiz, der kørte i ti år.

- Ole var både en seriøs og sjov kollega. Han var en dygtig formidler i de forskellige roller, han udfyldte på strålende vis, siger Gorm om sin alsidige kollega, der også foldede sig ud som både skuespiller og politiker.

Ole Stephensen blev 63 år. Foto: Ole Steen
Ole Stephensen blev 63 år. Foto: Ole Steen
 

Ole Stephensen mistede bevidstheden 7. februar i sit hjem, men trods hurtig indsats fra tilkaldte redningsfolk lykkedes det ikke at genoplive ham. Ifølge Jarl Friis-Mikkelsen, der fik lov af familien til at sige farvel til sin døde ven på hospitalet, så døde Ole Stephensen af hjertestop. Han blev 63 år gammel.

- Han efterlader sig en meget forbilledlig arv på både tv- og journalistfronten. Og så var han meget omsorgsfuld og empatisk. Det er en stor mundfuld at miste, siger Jarl Friis-Mikkelsen. Foto: Jan Unger Danske kendte Jarl i chok: Tog på sygehuset og sagde farvel til Ole

- Ham vil jeg komme til at savne, selvom vi ikke sås så ofte, siger Gorm, der fik budskabet om Stephensens død på en i forvejen oprevet aften.

Ved en teknisk fejl var hans billede nemlig kommet med på en historie på eb.dk om en 22-årig lærervikar, der er tiltalt for voldtægt. Det er selvfølgelig ikke en sag, som den 76-årige tv-legende ønsker at blive sat i forbindelse med. Billedet blev fjernet, så snart fejlen blev opdaget, og Ekstra Bladet beklager.

22 kommentarer
Vis kommentarer