Fie tabte 70 kilo: Det har været svært at holde formen

Det er nu tre år siden, at Fie Friedrichsen vejede 140 kilo - hun indrømmer det har været svært at holde formen - men hun kan stadig spise lidt sovs og sukker

Se Fie Friedrichsen vise sin krop frem her (Fra maj 2015)

Med 73.804 følgere på Facebook er 22-årige Fie Friedrichsen ved at være et kendt navn i Danmark.

Måske ikke så overraskende, når man tænker på det forløb, hun har været igennem. Som 19-årig vejede hun 140 kilo - og to år senere nåede hun sit drømmemål om at komme ned på 70 kilo.

Der er sket noget, siden Fie besluttede sig for, at hun ikke længere skulle være tyk. (Privatfoto) Krop og træning 'Fede Fie' gik fra 140 til 70 kilo: Sådan træner jeg mig i form

Den vægt har hun hun nu holdt et år efter. Men i en mail til Ekstra Bladet fra et træningsophold i Lanzarote beskriver hun, hvor stor en udfordring det har været for hende at holde vægten.

Indrømmer det er svært
- Jeg indrømmer gerne, at det er svært at opretholde en sund balance hele tiden, især som tidligere overspiser og trøstespiser. Det kommer jeg stadig til engang imellem, men det er ok!, skriver Fie Friedrichsen, der kommer fra Frederikssund.

Hun oplevede i en længere periode efter hun var 'i mål' med sit vægttab, at hun havde svært ved at øge sit kalorieindtag til det normale og undlade at træne derudad konstant.

Kroppen hungrer for at tage på
Men hun har efterhånden fundet ud af, at hun sagtens kan spise brød i sin dagligdag, lidt sukker her og der, få lidt sovs osv.

- Hvis jeg vel og mærke hele tiden er obs på, at jeg har kontrollen over det og også husker træningen 4-5 gange om ugen. Så behøver man ikke lave restriktioner, men samtidig hungrer ens krop for at tage på igen - så kontrollen kan jeg nok aldrig slippe, fortæller hun.

Fie Friedrichsen kommer med gode råd til, hvordan hun tackler udfordringerne:

Fokus på det positive
- Et måske lidt koldt og enkelt svar kan være at sige, at jeg simpelthen bare gør det alligevel, også selvom der stadig er udfordringer ved det. Mange siger, de mister motivationen efterfølgende og tager derfor på igen, men motivation er et valg - ikke en permanent følelse.

- Så tror bare, jeg har accepteret, at det ikke skal være nemt, men at holde fokus på alle de mange positive ting, jeg faktisk har fået ud af alt det hårde arbejde, lyder det fra den 22-årige fighter.

1 af 2 På træningsophold i Lanzarote. (Privatfoto)
2 af 2 - Jeg indrømmer gerne, at det er svært at opretholde en sund balance hele tiden, især som tidligere overspiser og trøstespiser, siger nu 22-årige Fie Friedrichsen. (Privatfoto)
63 kommentarer
Vis kommentarer