Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Grov flodhest-kommentar blev dråben for mor til fire: Nu er hun bodybuilder

En 48-årig mor brød helt sammen, da et barn kaldte hende for en flodhest. Så gik hun i fitnesscenter

Der skulle en grov kommentar og en efterfølgende nedtur til for, at Peggy Pullen fik hanket gevaldigt op i sig selv. Foto: Privat
Der skulle en grov kommentar og en efterfølgende nedtur til for, at Peggy Pullen fik hanket gevaldigt op i sig selv. Foto: Privat

Da 48-årige Peggy Pullen fra Lehi i den amerikanske stat Utah vejede mest, pegede badevægtsnålen på lidt mere end 90 kilo.

Det havde hun ikke lagt specielt meget vægt på, før hun en dag blev pinligt bevidst om, hvor stor hendes krop var blevet. Det skriver Today.

Det skete for år tilbage, da hun opholdt sig ved en offentlig pool sammen med sine fire børn. Formentlig uvidende om den sårende effekt, omtalte et fremmed barn hende her som en flodhest.

Den fornærmelse satte et dybt mærke hos den amerikanske mor, og så snart hun kom hjem fra udflugten, barrikaderede hun sig på sit værelse og brast i gråd. Hun var så ked af det, at hun end ikke kunne tale med sin familie.

- Jeg ville ikke spise. Jeg ville ikke komme ud af mit værelse eller noget som helst, fortæller moren, som heldigvis fik vendt situationen på hovedet i sidste ende. Peggy Pullen besluttede sig for, at hun var nødt til at gøre noget ved sin vægt, hvis hun skulle komme oven på igen.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Dagen efter at have gjort den erkendelse, meldte familiemoren sig til et 10 ugers bodybuilder-træningsprogram. Gennem det fandt hun både en træningsform, hun kunne overholde, og et fællesskab af bodybuildere, som kunne hjælpe hende med at komme i form.

90 lbs weight loss! 1 yr 4 months later :)

Et opslag delt af Peggy Pullen (@peggy_pullen) den

Det sværeste, fortæller hun til Today, var, da hun skulle lægge sit ’før’-billede op på fællesskabets side. Da hun gjorde det, fik hun det, hun selv betegner som et ’nervøst sammenbrud’.

Before and after pictures! 8 weeks later, work in progress:)

Et opslag delt af Peggy Pullen (@peggy_pullen) den

Men Peggy Pullen havde masser af støtte på sin vægttabs- og muskelopbygnings-rejse, og efter blot 10 måneder med styrketræning og sund kost, havde hun ramt en vægt på 54 kilo. Den nye beskedne kampvægt og den muskuløse krop har hun formået at bevare i halvandet år siden hun nåede sit flotte resultat. Og hun har en læresætning, som hun nu deler med andre.

- Hvis du kan ændre måden, du tænker på, kan du gøre hvad som helst, siger Peggy Pullen.

Også Luis gennemgik en vild forvandling, da han mistede kæresten og tabte 114 kilo. Nu er han som skåret i granit og arbejder som personlig træner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen