Husker du thigh gap? Her er den nye kropstendens

Som et modsvar på det omstridte lår-mellemrum deler kvinder verden over nu billeder af deres havfruelår

Kvinder verden over deler billeder af deres 'havfruelår' FOTO: Privatfoto
Kvinder verden over deler billeder af deres 'havfruelår' FOTO: Privatfoto

Det er ikke længe siden, at der lød et ramaskrig verden over, da hashtagget #thighgap begyndte at vinde popularitet på især det sociale medie Instagram. En trend, som lagde op til, at kvinder skulle have et mellemrum mellem lårene, der således ikke måtte røre hinanden.

Tendensen affødte blandt andet lanceringen af et bizart skridt-smykke, som ved nærmere eftersyn havde et skjult budskab.

Nu har et nyt kropsideal set dagens lys på de sociale medier – som en direkte modreaktion på det svært opnåelige lår-mellemrum.

Tendensen har fået navnet Mermaid Thighs, og følger man hashtagget #mermaidthighs har flere tusind Instagram-brugere – primært kvindelige – allerede lagt billeder op af deres såkaldte havfruelår.

(Artiklen fortsætter under billedet)

#bodygoals #mermaidthighs #proud

Et billede slået op af daianaaa (@iam_daiana) den

’Hvis dine lår rør hinanden, er du et skridt tættere på at blive en havfrue’, lyder beskrivelsen af den nye kropslige trend, som kort og godt hylder lår, som ikke har det omstridte mellemrum mellem sig.

Se en række af  de mange smukke kvinder med havfruelår herunder – og send også gerne et billede af dine #mermaidthighs til ryde@eb.dk (eller ved at trykke på artiklens byline), så vi kan vedlægge dem her i artiklen.

En anden kropstrend er startet af Courtney Mina, som på Instagram har sat sig for at vise, at store kvinder sagtens kan være sexede - og stolte af det.

 

Es mi momento de brillar en instagram uvu i've got #mermaidthighs

Et billede slået op af B A B Y G I R L (@gucci__coochie) den

Oh my God! Our secret is out, yes, me too, #mermaid - #siren! RUSSIA #mermaidthighs

Et billede slået op af Диляра Ильдаровна Ларина (@dilarina) den

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere