Kæresten skred uden grund - nu har hun tabt 45 kilo som hævn

Da Sian Ryans kæreste skred ud af det blå, begyndte hun at gå i fitnesscenteret hver aften

Sian Ryan blev inspireret af reality-stjernen Khloe Kardashian, da hun ville hævne sig på sin ekskæreste. Foto: Privat
Sian Ryan blev inspireret af reality-stjernen Khloe Kardashian, da hun ville hævne sig på sin ekskæreste. Foto: Privat

25-årige Sian Ryan fra britiske Northamptonshire var sønderknust, da hendes kæreste gennem 18 måneder pludselig droppede hende under en romantisk smuttur til Brighton.

Det meget uventede brud gjorde den unge kvinde helt utrøstelig og søvnløs, men da var det, at hun kom i tanke om et citat fra reality-stjernen Khloe Kardashian: ’At se godt ud er den bedste hævn’.

Det skriver Daily Mail.

Så Sian Ryan meldte sig ind i et fitnesscenter med døgnåbent, så hun kunne træne midt om natten. På 18 måneder har det resulteret i, at den 25-årige brite, som før vejede 120 kilo, nu har fået sin fitness-hævn i form af et vægttab på 45 kilo.

Men allerede efter de første 12 uger, hvor Sian Ryan trænede hver aften fra ved 23-tiden på løbebåndet, var det ikke længere hævn, hun løb efter. Hun begyndte at sætte pris på sin forbedrede fysik, og i dag har hun fundet en helt ny glæde ved livet.

- Jeg var så ked af det, da vi slog op, men det var faktisk det bedste, der nogensinde er sket for mig, siger Sian Ryan, som nu deler billeder af sin vilde forvandling med tusindvis af følgere på Instagram.

Da vægten var på sit højeste, fortæller hun, var hun en ekstremt festglad og temmelig doven pige, som primært levede af junkfood og store portioner mad.

- Jeg drak litervis af sukkerholdig, fed cola, og jeg elskede takeaway-pizzaer. Jeg kunne finde på at tage på McDonald’s og få to portioner mad, fortæller Sian Ryan, der én gang tidligere havde besluttet sig for at forsøge at tabe sig. Men da var hun stadig sammen med kæresten, som var forfalden til den samme usunde diæt, og allerede efter et par uger mistede hun interessen for slankekuren.

- Men så, da min kæreste slog op med mig ud af det blå, ændrede det alt. Jeg var ked af det, og trænede til mine følelser i fitnesscenteret, siger hun, og understreger, at det ikke var noget, hun gjorde i et forsøg på at få kæresten til at komme løbende tilbage i favnen på hende.

- Jeg forsøgte ikke at vinde ham tilbage. Jeg forsøgte at lade være med at tænke på ham.

Happy new year ✌✌✌

Et billede slået op af Sian Ryan (@sianliftsweights) den

Brok-patienten Amanda blev indlagt på fedmeafdelingen ved en fejl. Nu har hun tabt 45 kilo.

199 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere