Kunne ikke gå på grund af fedme: Så lækker er Ashleigh i dag

24-årige Ashleigh Munn har gennemgået en vild forvandling

Ashleigh Munn har tabt sig 38 kilo og er nu i fremragende form. (Foto: Privat).
Ashleigh Munn har tabt sig 38 kilo og er nu i fremragende form. (Foto: Privat).

Gennem hele sit liv har 24-årige Ashleigh Munn fra Skotland kæmpet mod overvægt.

Da vægten rundede 100 kilo, og fortsatte opefter, nåede den unge mor et punkt, hvor hun ikke længere kunne gå uden krykker. Hendes hofter og bækken kunne simpelthen ikke understøtte de mange kilo længere:

- Jeg kunne ikke lege med min lille datter. Jeg kunne se andre mødre rende rundt med deres børn på legepladsen, men jeg skammede mig over min størrelse og kunne ikke bevæge mig ordentligt. Hvis jeg prøvede mistede jeg hurtigt pusten, fortæller Ashleigh til Daily Mail.

Fra tungt og besværligt til et let og fantastisk liv - sådan beskriver Henrik Jensen sin transformation. (Foto: Benny Wæhrens/René Schütze) Krop og træning Henrik tabte 90 kilo: Nu kan jeg nå mit eget røvhul igen

Den unge kvinde besluttede sig derfor at lægge sit liv om og har hele vejen igennem dokumenteret sit vægttab med opslag på sociale medier, i håb om at inspirere andre overvægtige.

Se også: Fie tabte 70 kilo: Nu kæmper hun med depression

Ashleigh droppede junkfood, blev vegetar og begyndte at dyrke yoga. Hun har tabt sig 38 kilo og er gået fra en størrelse 46 til størrelse 36:

- Jeg ønsker at min lille pige, Maya, skal vokse op med en mor hun kan bruge som rollemodel. Jeg ville ikke kunne fortælle hende, at hun skal leve sundt og dyrke motion, uden selv at efterleve samme idealer, lyder meldingen fra Ashleigh Munn, der gennem hele forløbet har fået støtte fra sin mand, David, der også selv har lagt sin livsstil om.

Se Ashleigh som overvægtig, før hun tabte sig - KLIK HER.

Danske kendte - 16. jan. 2016 - kl. 17:31 Bliv slank som Mascha med disse øvelser

61 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere