Miami-kirurg: Jeg har lavet 5.000 Kardashian-numser

Plastickirurgen Michael Salzhauer er en travl mand. Han har lavet flere tusind 'Brazilian butt lift', som det så smukt hedder

Mød manden, der har lavet op mod 5.000 numser

Det er in at have en stor og kurvet røv for tiden, og det mærker Miami-kirurgen Michael Salzhauer, der har lavet numseoperationer i et væk de seneste ti år.

- Den mest populære operation i Miami er 'Brazilian butt lift'. Det er her, efterspørgslen er steget mest. Jeg har selv lavet tusindvis af dem - et sted mellem 4000 og 5000 over de sidste ti år, fortæller han ifølge nyhedsmediet Caters.

- Alle stjernerne, som Kim Kardashian, Beyoncé og Jennifer Lopez, har den figur, og der er ikke rigtig nogen træningsmetoder, der kan give dig sådan en. Du har den enten fra naturens side eller ved hjælp af kirurgi.

Dr. Miami - som han kaldes - forsikrer, at operationen er ganske ufarlig.

En af dem, som han skal have i behandling er 36-årige Marlene Chinea, som til daglig arbejder som sygeplejerske. Hun har kæmpet i fitnesscentret i mange år, men opgav til sidst at få en røv som idolet Kim Kardashian. Hun måtte ty til en operation, tænkte hun.

Indgrebet kostede cirka 75.000 kroner, og ud over det fik Marlene også en opgave af Dr. Miami. Hun skulle tage på, så de havde noget fedt at bruge i måsen.

Den flittige numse-doktor fra Miami skulle efter eget udsagn være fuldt booket indtil juni 2017, så efterspørgslen på den perfekte bagdel er tilsyneladende i høj kurs for tiden.

Se med i playeren øverst og se, hvordan det gik

Her er en, der også har brugt masser af penge på at ligne den mest kendte af Kardashian-klanen (Video: Barcroft)

25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere