Modig kvinde deler brystbillede som advarsel til andre kvinder

Kig grundigt på dette billede, skriver Kylie Armstrong på Facebook til et meget privat billede

Kylie Armstrong har delt et billede af sit ene bryst på Facebook. Det er der en god grund til. (Foto: Kylie Armstrong/Facebook)
Kylie Armstrong har delt et billede af sit ene bryst på Facebook. Det er der en god grund til. (Foto: Kylie Armstrong/Facebook)

’Jeg mærkede ingen knude. Lægen mærkede ingen knude. Men hun lyttede til mig, da jeg sagde, at mit bryst så anderledes ud end det plejede, og når jeg løftede min arm kunne jeg se nogle meget, meget utydelige fordybninger på undersiden af mit bryst.’

Sådan skriver Kylie Armstrong fra Melbourne i Californien i et opslag på sin Facebook-profil, hvor hun har delt et billede af de tre små buler, som viste sig at være et næsten skjult tegn på brystkræft.

Efter at have vist dem til lægen, skriver hun, blev hun sendt til en mammografi, og da den ikke viste noget tydeligt, sendte lægerne hende videre til ultralyds-skanning.

 

Først da stod det klart, at Kylie Armstrong havde kræft – gemt langt inde i brystet, tæt på musklen.

’Disse tre fordybninger har vendt op og ned på mit og min families liv’, beretter kvinden, som nu kæmper mod den forfærdelige kræfttype.

’Jeg deler dette, fordi jeg håber, jeg kan åbne folks øjne for, at brystkræft ikke altid er en synlig knude’, skriver hun videre, og opfordrer sidst i opslaget kvinder, der mærker en hvilken som helst forandring i deres bryst, til at opsøge en læge og måske redde deres eget liv.

Se hele Kylie Armstrongs opslag her:

Please take a good look at this photo. These 3 very, very subtle DIMPLES on the bottom of this breast are a sign of...

Posted by Kylie Armstrong on Monday, 29 February 2016

1 af 2 Kylie Armstrong har delt et billede af sit ene bryst på Facebook. Det er der en god grund til. (Foto: Kylie Armstrong/Facebook)
2 af 2 Kylie Armstrong har delt et billede af sit ene bryst på Facebook. Det er der en god grund til. (Foto: Kylie Armstrong/Facebook)
11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere