Sådan undgår du at få gnavesår mellem lårene i varmen

Får du sviende, ømme og røde lår i hedebølgen? Se metoden, der bliver delt på nettet

Smerter mellem lårene kan sætte en dæmper på sommer-humøret. Men det er der heldigvis råd for. Foto: Colourbox
Smerter mellem lårene kan sætte en dæmper på sommer-humøret. Men det er der heldigvis råd for. Foto: Colourbox

Hedebølgen har ramt Danmark, men det kan være svært at nyde varmen i fulde drag, hvis man som mange må døje med ømme sommer-lår.

Men bare rolig - hvis du får gnavesår mellem benene, fordi varmen skaber en gnidning mellem lårene og giver irriteret og sviende hud, så er der faktisk råd for det.

Sidste sommer bragte Ekstra Bladet denne liste med fire metoder til at bekæmpe de smertefulde gnavesår mellem benene.

Sundhed Sådan undgår du gnavesår mellem lårene i sommervarmen

Et af rådene på listen vinder lige nu indpas på de sociale medier, hvor flere roser en helt simpel metode, som endda med stor sandsynlighed allerede kan findes i skabet på dit badeværelse: Roll-on-deodoranten.

Modellen Charli Howard har et vigtigt budskab med et af sine seneste billeder på Instagram. Foto: Privat Samfund Model deler ærligt numse-billede: 'Det er ikke noget at skamme sig over'

Ifølge flere fungerer deodorant nemlig umådeligt godt som smøremiddel til lårene, og tilsyneladende fortsætter det endda med at virke, når det er tørt.

'Put deodorant på dit inderlår for at undgå smerte senere.' lyder det blandt andet fra en Twitter-bruger, der ligefrem kalder deo-rådet for livreddende.

- Gnavesår var ærligt talt en forbandelse i mit liv, før jeg lærte dette trick. Det er det bedste life hack, jeg nogensinde har oplevet, siger 25-årige Martha fra London, der beskriver deo-tricket som et decideret 'mirakel' overfor britiske Independent.

Virker deo-tricket ikke for dig, så læs eller genlæs listen over de andre råd her.

88 kommentarer
Vis kommentarer