Simone vejede 169 kilo: Nu deler hun sit vanvittige vægttab

På under et år har 25-årige Simone Anderson tabt 92 kilo

Simone Anderson deler billeder af sin kropslige rejse med sine mange følgere på Instagram. (Foto: Instagram/simone_anderson)
Simone Anderson deler billeder af sin kropslige rejse med sine mange følgere på Instagram. (Foto: Instagram/simone_anderson)

I august 2014 besluttede den nu 25-årige Simone Anderson fra Auckland i New Zealand sig for at ændre sin livsstil fuldstændigt.

Dengang vejede den unge kvinde 169 kilo, og for at hjælpe sig selv af med de mange overflødige kilo, besluttede hun sig for at få foretaget en gastrisk sleeve-operation – en kikkertoperation, som mindsker sultfølelsen og begrænser fødeindtagelsen.

Under et år efter operationen var det lykkedes for Simone Anderson at tabe hele 92 kilo, så hendes 181 centimeter lange krop nu vejede 77 kilo. Det skriver Daily Mail.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Men selvom Simone Anderson var glad for at have tabt sig meget efter den succesfulde operation, stod hun tilbage med en masse løs hud, så i vinteren sidste år besluttede hun sig for at få endnu en operation.

(Artiklen fortsætter under billederne)

For nylig, 88 uger efter at have taget den store beslutning om at ændre på sit liv, har den 25-årige newzealænder lagt et før/efterbillede op på sin Instagram-profil, hvor 137.000 følger hendes utrolige udvikling.

’Jeg har fuldstændigt ændret min livsstil, min kost og min træning’, skriver den stolte kvinde til sit seneste forvandligsfoto, der siden er blevet fulgt op med et hav af billeder, som viser en Simone Anderson, der i dén grad stråler af selvtillid.

’Stort set al min løse hud er blevet fjernet, bortset fra det på mine lår og mine baller’ skriver hun desuden til billedet.

Laura har en vanvittig krop og 450.000 følgere. Hendes alder vil chokere dig.

63 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen