Ups: Gik amok på stripklub med firma-kreditkort

En dansk ansat kan ikke forklare, hvorfor der blev hævet 36.000 kroner på hans firma-kreditkort på en russisk stripklub

Danske mænd påstår, at det ikke er dem, der har brugt formuer på stripklubber herhjemme og i udlandet. Det er formuer, som de med påstand om misbrug kræver, at banken skal refundere. Det bliver konsekvent afvist - også når de klager til Pengeinstitutankenævnet. Arkivfoto: Corbis/Flirt
Danske mænd påstår, at det ikke er dem, der har brugt formuer på stripklubber herhjemme og i udlandet. Det er formuer, som de med påstand om misbrug kræver, at banken skal refundere. Det bliver konsekvent afvist - også når de klager til Pengeinstitutankenævnet. Arkivfoto: Corbis/Flirt

En mandlig medarbejder i en dansk virksomhed har et lidt træls forklaringsproblem.

Sidste sommer i juli var han en natlig tur på stripklub i Sankt Petersborg i Rusland – medbringende det Eurocard, som han havde fået udleveret af sin arbejdsgiver. Et kreditkort, han ikke måtte bruge til private udgifter.

38.534 kr. på ni timer

Men der blev brugt penge. Mange penge; Langt over 200.000 rubler eller i alt 38.534 kroner blev der fyret af gennem de ni timer, han befandt sig på stripklubben med en person, han påstår, at han ikke husker, hvem var.

- Jeg har ikke haft seksuel omgang med nogen, men har alene drukket vin og set på shows, påstod manden.

Pengene blev trukket på arbejdsgiverens konto, og manden, der fik et problem med sin chef, vil godt indrømme, at han købte en drink og to flasker vin for i alt 2.500 kroner.

Det var ikke mig!

Men de resterende 36.033,99 kroner nægter han ethvert kendskab, fremgår det af sagen som netop er blevet offentliggjort af Pengeinstitutankenævnet, som manden forgæves klagede til, fordi bankforbindelsen SEB Bank havde afvist hans krav om, at refundere beløbet.

Det havde banken nægtet, fordi han havde haft sit kort på sig hele tiden, og fordi de i alt 16 hævninger skete med chip og korrekt pinkode fra kl. 21.34-06.20.

Det er langt fra første gang, at danske mænd påstår, at det ikke er dem, der har brugt formuer på stripklubber herhjemme og i udlandet. Det er formuer, som de med påstand om misbrug kræver, at banken skal refundere. Det bliver konsekvent afvist - også når de klager til Pengeinstitutankenævnet.

40.000 kr. i Riga

Eksempelvis nægtede en anden mand, at han under et natligt besøg på stripklubben Mary i Riga havde brugt cirka 40.000 kr. på at købe 'omgange' til andre gæster - samt champagne, cocktails og massage.

På en tredje mands kreditkort var der under en ferie i spanske Marbella blevet hævet 99.965 kr. Det blev hævdet, at han gennem fire timer drak champagne med tre unge kvinder.

Og endelig var der sagen med den 49-årige mand, som mente, at Danske Bank skulle kompensere ham, efter, at han på Linses Kesslers stripklub havde brugt 157.000 kr.

Se også: Strippet for 157.000 kr. på Linses natklub

Se også: Så er Linses stripklub konkurs

Se også: Staten vil tvangsopløse Linse-selskab

49 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere