Indrømmer bryllupsfusk: - Vi blev taget i røven

Direktør i omstridt firma erkender at være involveret i kynisk plan, der snød bryllups-par for deres livs aften

Kontant på DR går i aften kl. 21.00 helt tæt på bryllupsfuskerne fra Ocean Club, hvis kynisme Ekstra Bladet tidligere har beskrevet.

I aften står brudeparret Anne og Søren Berg Mortensen frem og fortæller deres historie om, hvordan de blev snydt for deres livs aften.

De blev gift 12. juni 2017 og skulle have holdt fest i lækre, maritime omgivelser på Ocean Club i Københavns Nordhavn.

Men fire dage før brylluppet bliver parret ringet op af en person fra Ocean Club, der forklarer, at en anden medarbejder har booket en fest samme dag, og den fest er planlagt og betalt et par måneder før, Anette og Søren bestilte deres bryllupsfest. Den pågældende medarbejder har bare glemt at skrive det første bryllup i kalenderen.

- Fire dage før et bryllup er der jo ikke noget at gøre. Man kan jo ikke selv nå at få stablet en fest på benene, og de har jo alle vores penge, så vi føler os jo presset til at gå med de muligheder, de giver os, siger Søren Berg Mortensen til forbrugerprogrammet Kontant.

Den mulighed viser sig at være alt andet end det, parret har drømt om og betalt 100.000 kr. for.

- Det er en tapasbar i et shoppingcenter, siger Anette Berg Mortensen.

- Vi blev taget i røven. De har snydt os bevidst og på det groveste, siger Anette Berg Mortensen, hvis historie er næsten identisk med parret Martin og Ida Olivius Nygaard Niclasen, der tidligere er stået frem i Ekstra Bladet. Deres bryllup endte også i et indkøbscenter, fordi Ocean Club bevidst havde dobbeltbooket, og gerne ville tjene dobbelt så mange penge på én aften, selv om de kun havde et bryllupslokale, der levede op til kundernes forventning.

- Det var mildest talt et mangelfuldt bryllup, i forhold til det vi var blevet stillet til udsigt af Ocean Club, og det vi havde betalt for. Vi fik, hvad man lige kunne skaffe på dagen, siger Martin Olivius Nygaard Niclasen til Ekstra Bladet.

Ida og Martin Olivius Nygaard Niclasen blev snydt for deres drømmebryllup. Ocean Club havde bevidst dobbeltbooket deres maritime lokaler og spiste parret af med en fest i en restaurant i et indkøbscenter. Foto: Ole Steen
Ida og Martin Olivius Nygaard Niclasen blev snydt for deres drømmebryllup. Ocean Club havde bevidst dobbeltbooket deres maritime lokaler og spiste parret af med en fest i en restaurant i et indkøbscenter. Foto: Ole Steen
 

Kontant har også været i kontakt med en lang række brudepar, der fortæller lignende historier.

Ocean Club er da også et kendt navn i Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme, der behandler klager over firmaer i branchen, hvis det, de har leveret, ikke lever op til kundernes forventninger.

Her har Ocean Club tabt flere sager, men efterfølgende nægtet at følge nævnets afgørelser.

Men trods af ankenævnet og mange dårlige anmeldelser på Trustpilot kan Ocean Club fortsætte i samme spor, og det gør firmaet og folkene bag i stor stil.

Kontant er kommet i besiddelse af interne papirer fra Ocean Club, der viser stribevis af dobbeltbookinger hen over foråret og sommeren 2018.

Selskabet er nu anmeldt til politiet.

Se mere i Kontant på DR i aften kl. 21.00.

Direktøren indrømmer

Simone Gregersen er direktør i firmaet IM Investgruppen Aps, der står bag Ocean Club.

Hun hævder at være indsat som direktør, alene fordi hun kunne skaffe stedet en spiritusbevilling, men erkender at have været vidende om de mange dobbeltbookinger og kan godt forstå kundernes frustrationer, når de ikke får den vare, som de har betalt for.

- Jeg kan godt forstå deres syn på det her lige nu, og de tænker, jeg har været med i det. Jeg kan sagtens se, at jeg burde have sagt fra lang tid før, lyder forklaringen fra Simone Gregersen, der påstår, at hun er blevet presset af en mand, som hun mener, er den reelle bagmand bag bryllupsfuskeriet.

Simone Gregersen afviser at have tjent penge på de mange dobbeltbookninger og siger, at hun ikke kan hjælpe de brudepar, der står til at miste alle de penge, de har betalt for en fest, de aldrig får.

Kontant og Ekstra Bladet har forsøgt at få den påståede bagmand i tale, men han afviser at stille op til interview.

1_2y6480nb

Simone Gregersen. Foto: DR

Se også: Martin og Ida betalte kassen: Snydt for drømmebryllup og endte i storcenter

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen