Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Mode

Peter Jensen vinder Danmarks største designpris

Fornyeligt offentliggjorde Magasin du Nord’s Fond vinderen af deres nystiftede modedesignpris til en værdi af 500.000 kr. – Danmarks største designpris

I år var de tre nominerede designere Peter Jensen, Sara Sachs og Anne Sofie Madsen, og det er altså Peter Jensen, der vinder den prestigefyldte pris.

- Det har naturligvis været en svær beslutning for dommerne, da alle tre designere hører til blandt de absolut mest kreative og nyskabende designere herhjemme. Men juryen har valgt Peter Jensen som vinder af modedesignprisen, fordi han kontinuerligt har bevist at kunne mestre og bevare sit eget originale designudtryk samtidig med, at hans kollektioner udvikler sig sæson for sæson. Peter Jensen leverer mode på et højt internationalt niveau og rammer kvinder i alle aldre med sit design, som altid er både kreativt nytænkende og helt i tråd med tiden, siger Nina Wedell-Wedellsborg, bestyrelsesmedlem i Magasin du Nord’s Fond og formand for juryen for designprisen.

Se også: Vind den nye Nokia Lumia 920

Peter Jensen siger: - Jeg er lykkelig og pavestolt over at være den første, der får tildelt denne flotte pris fra Magasin du Nords Fond. Jeg havde virkelig ikke troet, at valget ville falde på mig, men jeg blev meget glad og lykkelig, da jeg fik beskeden her på en grå novemberdag.

Peter Jensen er uddannet fra Londons Central Saint Martins i 1999. Siden 2000 har han designet kollektioner i eget navn og holdt shows i London, København og New York. Peter Jensen har designet kollektioner i samarbejde med Dover Street Market, Urban Outfitter og Weekday.

Læs også: Se 9 perfekte hverdagstasker

Ved sit 10 års designjubilæum i 2011 var en udstilling hos Design Museum Danmark dedikeret til ham.

Stort tillykke til Peter Jensen!

kommentarer
Vis kommentarer