Mode

Støt Danner gennem Trendsales

Tøjbazaren Trendsales går sammen med modekæde for at kabe årets julegavehit og samtidigt støtte voldramte kvinder hos Danner

  • - Det er den perfekte julegave, siger Camille Jones.
- Det er den perfekte julegave, siger Camille Jones.

Der er nærmest ikke noget bedre end når brands og virksomheder mødes for at gøre en forskel. Og hvis du har det på samme måde, kan du godt begynde at glæde dig, for Trendsales, Danmarks største online tøjbazar og Moshi Moshi Mind er gået sammen om at designe og sælge en sweatshirt som støtter Danner.

Se også: Vind den nye Nokia Lumia 920

Danner er en privat organisation, som siden 1979 har arbejdet for at stoppe vold mod kvinder og børn. Danner driver bl.a et krisecenter, Dannerhuset, med rådgivning og ophold for voldsramte og har igennem de sidste 30 år hjulpet mellem 15.000 - 20.000 kvinder og børn.

- Det er den perfekte julegave, som kan være med til at udbrede kendskabet til Danner og gøre noget særligt for de kvinder og børn, der lever med vold i hjemmet. Den står uden tvivl på min ønskeliste, siger sangerinde og Danner-ambassadør, Camille Jones, der ovenfor ses i den fine sweatshirt.

Læs også: Se sæsonens bedste lagersalg

Sweatshirten kan købes fra d. 26. november og sælges eksklusivt via Trendsales.dk, den koster 399 kr. og 150 kr. går direkte til Danner.

Klik forbi Trendsales.dk fra d. 26. november og bliv velklædt og fyldt med god karma på én gang.

kommentarer
Vis kommentarer