Mode

Sommerens sandaler: Knald eller fald?

Næste sommers sko har først til adskillige hævet øjenbryn, og kan nu opleves live på den røde løber. Se sidste skrig fra Prada her

Da støvet fra årets spring/summer 2013-modeuger havde lagt sig, var der en tendens der stod klart: Skævt og skørt fodtøj. Især Céline, Stella McCartney og Prada udmærkede sig med sko, sandaler og stiletter der mere eller mindre var svære at tænke ind i et ”normalt” skandinavisk outfit. Man kunne endda fristes til at kalde nogle af modellerne decideret grimme.

Læs også: 30 par lækre vinterstøvler

Men der er selvfølgelig de, der er så ”fashion forward” at de prøver kræfter med de svære styles, og i går kunne et af næste sommers mest omtalte par sko så ses i aktion. Det skete da skuespillerinde Elle Fanning viste sig i Pradas japansk inspirerede sandal, i forbindelse med Twilight: Brealing Dawn pt. 2 premieren.

Sandalen er komplet med sølv stropper, satin sløjfer og 3-lags plateau, og er Pradas version af den klassiske japanske Geta sko i en nytænkende 2013-version.

Læs også: Kom tæt på skuespilleren Nikolaj Lie Kaas

Ingen tvivl om, at sandalerne giver en lidt yngre twist til den meget voksne kjole, men gør det nu også skoene mere ”spiselige”?

Vurder selv.

kommentarer
Vis kommentarer