Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Mode

Rihanna genopliver ikonisk Clueless kjole

Rihanna genopliver en af 90’ernes mest ikoniske kjoler

De fleste 90’er-unge vil med glæde kunne mindes tilbage til en af de bedste scener fra kultfilmen Clueless, hvor hovedpersonen Cher kommer ned fra sit drømmekammer af et værelse i en fin, lille kjole fra Calvin Klein, på vej, på date med skolens smukkeste fyr (der senere viser sig at være homoseksuel).

Se også: Rihanna og Kate Moss smider tøjet

Om det er ønsket om at genoplive gode minder fra 90’erne, eller om det ganske enkelt er et spørgsmål om forkærlighed for små, sexede kjoler vides ikke, men popdivaen Rihanna har netop genoplivet den ikoniske kjole 17 år efter Clueless havde premiere.

Kjolen, Rihanna bar, er et redesign af den oprindelige Clueless-model, som Calvin Klein designeren Francisco Costa lavede tilbage i 2010 denne gang i en rød og i en hvid version.

Kjolen blev luftet i anledning af herremagasinets GQs udnævnelse af Rihanna som ”Obsession of the Year”, hvor Rihanna desuden pryder forsiden nøgen.

Se også: Sharin Foos skønhedstips

Så måske er det meget passende, at sangerinden bærer noget der i det mindste ”looks like underwear” til fejringen af det sexede cover.

Men det vigtige spørgsmål er: Hvem bærer kjolen bedst?

Gense eventuelt seancen her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer