Cutfather hitter i udlandet - igen

Den danske producer har været med til at skrive og producere den engelske sanger Olly Murs' megahit 'Up'

Cutfather har gjort det igen. (Foto: Mogens Flindt)
Cutfather har gjort det igen. (Foto: Mogens Flindt)

Med flere internationale kæmpehits på cv'et er toppen af hitlisterne ikke ukendt terræn for den danske producer og sangskriver Cutfather.

Og nu kan danskeren, der bærer det borgerlige navn Mich Hedin Hansen, endnu engang høre en af sine egne produktioner, hvis blot han tænder for radioen.

18-årige Tom Daley er ung og hot. Det mener de britiske magasinlæsere. (Polfoto) Intl. kendte Han er hottere end Justin - og alle andre

Coveret til Alicia Keys' 'Girl On Fire', der topper i USA. DK MusikNYT Robbie Williams: Se men ikke høre

Robbie Williams - den enormt populære englænder fylder 40 midt i februar. (Foto: Universal) INTL. Album-anm. Popklovn på slap line

Den tidligere X Factor-dommer har nemlig både været med til at skrive og producere engelske Olly Murs' megahit 'Up' sammen med kollegerne Peter Wallevik og Daniel Davidsen.

Det skriver Sony i en pressemeddelelse.

Kommer til Danmark
Det danskproducerede kæmpehit er enormt populært, og i sidste uge var 'Up' således det mest spillede nummer på de engelske radiostationer.

20. maj kan danskerne få 'Up' at høre, når 30-årige Murs lægger vejen forbi Danmark. Her skal han spille i Falconer Salen i København, hvor han indtager scenen netop sammen med sin danske stjerneproducer.

Koncerten bliver ikke den første med Olly Murs på dansk grund. Englænderen har nemlig optrådt for et udsolgt Store Vega, ligesom han også varmede op for selveste Robbie Williams i Parken.

Tidligere har Cutfather blandt andet produceret og skrevet hits for kunstnere som Kylie Minogue, Christina Aguilera og Ace of Base.

0 kommentarer
Vis kommentarer