Medina på dåse

Smagløst discount-album fra blondinen, der ikke kan forveksles med William Shakespeare

Coveret til 'For altid' - Medinas tredje danske album.
Coveret til 'For altid' - Medinas tredje danske album.

Medina: 'For altid' (Labelmade/A:larm) Udkommer mandag 19. september

Hvordan gentager man en succes? Det er et evindeligt spørgsmål i showbusiness, som Medina vælger at besvare ved at udsende ’Velkommen til Medina’ igen med en ny titel. Næsten da.

Udover gennembrudsdrønets æggende kådhed savner man nemlig også ørehængerne på ’For altid’, der ebber harmløst ud som en forudsigelig og uambitiøs karriereforlænger fra den 28-årige aarhusianer.

MEDINA NUMMER 100+ I USA

Medina er kreativ, når det gælder om at smide tøjet, men det kniber mere med at kaste de musikalske hæmninger af sig, og hun udfordrer hverken sig selv eller sit publikum gennem en stribe let forgængelige popsange med tarveligt tilsnit.

Trivielt lydbillede
Sangerinden har atter allieret sig med producerne og sangskriverne Providers, der opererer uden raffinementer i et trivielt lydbillede, hvor titelnummeret, ’Synd for dig’ og ’Vend om’ trods alt besidder en vis diskofil gennemslagskraft.

Teksterne er imidlertid endnu mere banale end på forgængeren, og det virker nærmest som om, at Medina synger sms’er, når hun lancerer linjer på bundniveau med eksempelvis ’jeg sidder her og ligner en fucking idiot’ samt ’da jeg tog platinkortet frem, må jeg ha’ været ret beruset’.

Skjuler det godt
William Shakespeare ville næppe være imponeret, og over 39 minutter går blondinen i tomgang som en kendingsmelodi til ’Vild med X Factor i Paradise’.

IMPONERENDE ROBYN

Man får ikke indtryk af, at Medina kan nå langt i ’Hvem vil være millionær?’, men dybt begravet under hendes fandenivoldske attitude er det muligt, at der banker et pophjerte af format. Hun skjuler det dog umanerligt godt på blodfattige ’For altid’.

Et ordinært discountprodukt.