Salomonsen: Håbløst falleret

Den pensionsovermodne popmama trækker stikket, men desværre kun musikalsk

Sanne Salomonsen - genindspiller en række numre på afdæmpet udgivelse. (Foto: Facebook)
Sanne Salomonsen - genindspiller en række numre på afdæmpet udgivelse. (Foto: Facebook)

Sanne Salomonsen: 'Hjem 2014' (Mermaid/Sony) Udkommer 27. oktober

Sanne Salomonsen udtalte forleden, at hun er begyndte at overveje, hvornår hun skal gå på pension. Om cirka fem minutter ville umiddelbart ikke være nogen dårlig idé.

Den 58-årige veteran har i øjeblikket store problemer med at fylde selv små spillesteder på sin halvakustiske turné, og i forlængelse af koncerterne udsender hun nu afdæmpede ’Hjem 2014’, der er endnu et håbløst ligegyldigt albumprodukt fra popmama.

Sanne Salomonsen - sangerinden udgiver det afdæmpede album 'Hjem 2014' på mandag. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Salomonsen overvejer pension

Pladen består af nedtonede udgaver af tolv af Salomonsens gamle og nye (mest gamle) travere, hvilket jo umiddelbart er et fornuftigt koncept, når man har mistet både penge og stemme.

Lades i stikken
Problemet er dog, at balladerne på ’Hjem 2014’ samtidig afslører, at vokalen er stærkt svækket, og den slags har jo før givet eksempelvis Johnny Cash patina og anderledes pondus, men Sanne Salomonsen er ikke Johnny Cash, og producer Nikolaj Steen er ikke Rick Rubin.

Trommeslagerens livløse arrangementer lader den faldne stjerne i stikken, og skivens blævrende middelmådighed har kun glimtvis effekt på ’Uden dig’, og når Salomonsen snupper en Sneakers i form af ’Den sidste nat’.

Sanne Salomonsen - veteranen er taget på turné med afdæmpede udgaver af både nye og gamle sange. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Rockmama mia: Sanne på nedtur

Det er simpelthen bare to gode popsange fra dengang, sangerinden havde en slags berettigelse i dansk showbusiness.

Men det er længe siden, og madammen er kort sagt pensionsovermoden.

1 af 2 Coveret til Sanne Salomonsens aktuelle studiealbum, 'Hjem 2014', der indeholder 12 numre.
2 af 2 Sanne Salomonsen - genindspiller en række numre på afdæmpet udgivelse. (Foto: Facebook)
5 kommentarer
Vis kommentarer