Christopher - nu med lumre nordmænd

Det 23-årige danske falset-fænomen har slået pjalterne sammen med den norske rapgruppe Madcon

Christopher klarer sig langt bedre på egen hånd, end når han lader gæsterappere stjæle billedet.
Christopher klarer sig langt bedre på egen hånd, end når han lader gæsterappere stjæle billedet.

Christopher: 'Limousine' (Anden single fra det kommende album, der forventes udgivet i 2016)

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Hvad får man, hvis man parrer to friske, rappende nordmænd med en endnu friskere nudelkrøltop fra Amager?

Det lyder som en onkel-vittighed fra en kuldsejlet konfirmationsfest, men er man interesseret i svaret, kan man med fordel lytte til Christophers nyeste single 'Limousine', der netop er frigivet.

Nummeret præsenteres som 'Christopher featuring Madcon', men i virkeligheden burde det nok have været 'Madcon featuring Christopher', da det helt klart er de to fyre fra Norge, der fylder mest i musikbilledet.

På den oprindelige demo var det for øvrigt Christopher selv, der rappede på hele sangen.

Hård som træ
Havde man fastholdt dette, var det sandsynligvis endt med at være en del mere interessant end den yderst træfsikre, men også en anelse rutineprægede og ufarlige omgang, der i dag er spyttet digitalt ud til masserne, men på det endelige produkt er det altså på godt og ondt Madcon-drengene Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwa, der får æren af at levere lumre lyrikperler som:

'She's addicted to the d***. She's in heaven when she's looking at me. I don't really blame her, cause I give it to her good. Give it strong like it's made out of wood. I've got her craving. She's even looking downtown, when I'm shaving'.

 

Om sangen har Christopher fortalt, at han regner med, at man skal høre den et par gange, før man lægger mærke til de frække budskaber, da de jo bliver leveret i form af metaforer.

Det er naturligvis svært at modsige denne spådom, men man skal vist være mere end almindelig tungnem for ikke at forstå - også ved første gennemlytning - at 'Beauty queen, jump on my limousine and ride it all night long' - ikke kun handler om glæden ved at køre i aflange luksusbiler.

Som ost på en burger
Musikalsk er der slet ikke ligeså meget spræl og friskhed at komme efter som på førstesinglen 'Tulips' fra det kommende album med den meget passende titel 'All about sex'. Men er man til (forhåbentlig) selvironisk pop-rap - proppet med fortærskede metaforer som 'She's like the sprinkle on a cake, like the cheese on a burger', er 'Limousine' præcis den single, du har ventet på.

Limousine kan høres HER. Ser man frem til musikvideoen til det dansk/norske samarbejde, må man pænt vente til klokken 20.00, hvor den præsenteres på Christophers Youtube-kanal

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.Lucifer: 'Lucifer III' (Century Media-album/Ude 20. marts)
3.Flat Worms: 'Antarctica' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere