Annonce:
Annonce:

En stjerne til Medina

Medina forsøger for tredje gang at veksle den danske succes til international valuta

Medina bliver desværre mere og mere ligegyldig for hver eneste udgivelse. (Foto: PR Foto)
Medina bliver desværre mere og mere ligegyldig for hver eneste udgivelse. (Foto: PR Foto)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK Album-anm.

Medina: 'We Survive' (:labelmate:/Universal)

Medinas megalomane narcissisme har nu nået så ufrivilligt komiske højder, at hun på omslaget til sit senete album ses i (knap så hed) omfavnelse med sig selv under overskriften ’We Survive’ – intet mindre end royalt flertal kan vel gøre det.

Albummet er Medinas tredje engelsk-sprogede forsøg på et internationalt gennembrud, men heller ikke denne gang er der noget, der tyder på, at hun kommer til at gå Lukas Graham i bedene. Det skyldes ikke mindst det faktum, at når man synger på engelsk, så hedder konkurrenterne jo ikke længere Sys Bjerre og Søs Fenger, men Rihanna og Robyn, og det kræver trods alt lidt mere format end disse gumpetunge ligegyldigheder tilsat auto-tunede floskler på syvendeklasses niveau.

Medina: Jeg dør, hvis jeg spiser kiwi

Annonce:

Tre af sangene er ’oversættelser’ af de seneste singler ’Jalousi’, ’Giv Slip’ og ’Når intet er godt nok’ – det bliver de ikke bedre af.

Coveret til 'We Survive' er designet af Danna Santaana.
Coveret til 'We Survive' er designet af Danna Santaana.
 

Resten af de 13 skæringer er nye kompositioner, hvor den fesne og fantasiløse produktion samt de gigtplagede beats primært er lagt i hænderne på Pitchshifters (Niarn, Anna David, Johnson m.fl.), der i jagt på verdensherredømmet mestendels prøver at lyde af provinsdiskotek klokken Skinny Bitch om natten. Hvilket selvfølgelig også kan være eksotisk for nogle, men alligevel…

Lyt og se Medinas nye single

Når Medina synger på dansk må man medgive hende en vis genkendelighed (ikke nødvendigvis at forveksle med originalitet), men på udenlandsk lyder hun blot som endnu en håbefuld poptøs fra de indledende runder af Amercian Idol eller lignende, med absolut intet andet end opmærksomhedshunger på hjerte.

Annonce:

Det kan måske undskyldes, når man er 16-17 år, men Medina er altså dobbelt så gammel og burde ærligt talt efterhånden have andet end banaliteter at byde ind med. Det er desværre ikke tilfældet. Det helt sørgelige er faktisk, at hun er blevet stedse mere uinteressant op gennem karrieren (især toeren ’Velkommen til Medina’ havde alligevel noget), og når her et nyt lavpunkt. Der skal alligevel noget til.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: